Film: X-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI 3D

Čet, 29.05.2014 - 15:29 -- Bioskop Eurocinema

Film: X-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI 3D / X-Men: Days of future past 3D (SAD, 2014)

Raspored projekcija:
29.05-04.06. u 21h
Cena karte: 350 dinara

Režija: Bryan Singer
Uloge: Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman
Žanr: avantura, fantazija
Trajanje: 130 min.

U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-men: Poslednje uporište” i „X-men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola”, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Reditelj Brajan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su „Živa” Magnetoov sin i brat blizanac “Grimizne Veštice”. Vremenski putnik „Bišop” karakterističan po svojoj veštini sa vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, „Vorpat” apački ratnik i „Sanspot” plejboj usijane glave. Svi oni biće poznati vernim ljubiteljima X-men franšize!

Dosadašnji filmovi iz serijala „X-men” zaradili su do sada neverovatne 2 milijarde dolara na blagajnama širom sveta, uključujući i dva posebna filma o glavnom junaku Vulverinu.

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Pet, 30.05.2014 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search