Mađari pobednici omladinskog turnira

Sub, 19.07.2014 - 16:53 -- dejan.vukovic
Kolekcija članaka: 

Nakon turnira za dečake do 15 godina na kraju kampa FK Dunaujvaroš, koji se odvijao na terenima Fk Bačka, održan je turnir i za omladince fudbalere do 18 godina. Organizovan je trijagonal na terenu Fk Bačka, turnir sa tri ekipe sa utakmicama 2x30 minuta između Dunaujvaroša, Bačke i Đurđina. U pvom susretu mađari su savladali ekipu Đurđina sa 5:0. Usledio je novi meč Đurđina sa ekipom Bačke, koja je iskoristila umor protivnika i u drugom poluvremenu u potpunosti slomila otpor protivnika koji se odlično držao. Na kraju ubedljiva pobeda Bačke od 4:0. Treća utakmica mini turnira odlučivala je o konačnom pobedniku u kojem su se sastali Dunaujvaroš i Bačka. Odlična utakmica u kojoj su oba rivali imala nekoliko izrazitih prilika. Pred kraj susreta pobednika je odlučio odličan gol kapitena Dunaujvaroša, Ištvana Haršanjija koji je sa oko 20 metara loptu poslao pod samu prečku za pobedu od 1:0 i prvo mesto. 

Po završetku prijateljskog turnira podeljeniu su pehari za plasman i najbolje pojedince. Najbolji golman je Dorian Kovač iz Dunaujvaroša, najbolji strelac je bio Miladin radić iz Bačke, dok je za najboljeg igrača proglašen Haršanji Ištvan strelac pobedonosnog odličnog gola u poslednjem susretu. Pehar za fer play pripao je ekipi Đurđina. 

Nakon dobrog fudbala svi su veoma zadovoljni napustili teren FK Bačka. Mađari su uspešno završili petodnevni kamp sa pobedom na mini turniru, dok su ostale ekipe isprobali kvalitet i trenutnu formu svojih igrača. 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Nakon ženske selekcije ekipe FK Dunaujvaroš na kampu u Subotici su se našle dve muške selekcije ovog novog mađarskog Superligaša.  Radi se o dečacima do 15 godina i omladinskoj ekipi od 18 godina.

Dunaujvaros novi superligaš Mađarske, je odlučio da kamp svojim mlađim selekcijama napravi u Subotici. Pored treninga slobodno vreme mladi fudbaleri su iskoristili da obiđu gradske znamenitosti i uživaju na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi. Nakon pet dana vrednog rada na terenima Fk Bačka za kraj kampa organizovan je turnir za obe selekcije. Prvo su sa vršnjacima iz Subotice snage odmerili mlađi, fudbaleri do 15 godina. Pored Fk Dunaujvaroš Paše na turniru su učestvovale ekipe FK Vinogradara, FK Đurđin, FK Bikovo i škola fudbala Dribling. 

Turnir se odigrao na glavnom terenu FK...

detaljnije
Post date: Sub, 19.07.2014 - 13:28

Mlade fudbalerke fudbalskog kluba Dunaujvaroš do 15 godina odradile su kamp u Subotici. Trenirali su dva puta dnevno na stadionu Fk Bačka, a u sklopu kampa odigrali sui i prijateljsku utakmicu protiv selekcije ŽFK Spartak. Organizator kampa organizovao je za mlade fudbalerke obilazak grada, posetu Paliću i Zološkom vrtu. Po završetku petodnevnog rada, devojke su učestvovale na turniru koji je održan u Kanjiži. 

Trener Vig Đerđ izrazito je zadovoljan uslovima u Subotici. - Fudbaslki savez Mađarske doneo je odluku da svaka ekipa koja je član Super lige mora imati i svoju žensku selekciju. Naša prva ekipe se ove godine plasirala u elitno društvo i stoga je uprava kluba odlučila da pored seniorki pojača rad sa mlađim selekcijama ženskog kluba kako bi iz svojih redova dopunjavali...

detaljnije
Post date: Sre, 02.07.2014 - 19:18
Custom Search