A nyomozás tart – egyelőre nincs hír az eltűnt szabadkai lányról

Kategorija: 

Három nap után sincs semmi hír a 15 éves Bajmokról eltűnt lányról. A rendőrség, a család és az ismerősök is keresik Tijana J-t, akinek pénteken éjjel veszett nyoma a bajmoki Ráta településrészen. Egyedül indult el hazafelé egy csatorna mentén, de már nem érkezett meg. Azóta semmit nem lehet tudni róla.

A bajmoki Ráta Sportközpont a helyi fiatalok kedvelt gyülekezőhelye. Péntek este Tijana J. is ott szórakozott barátaival. A kispályás labdarúgó mérkőzést még együtt nézték meg. Éjfél körül egyedül indult haza a sportpályákról a nyári úton. Azóta sem szülei, sem barátai nem hallottak felőle. Az egyetlen nyom, amit maga után hagyott az árok mentén, egy fél pár fehér sportcipő. Mivel éjjel egyig nem ért haza, szülei aggódni kezdtek. Hívták a mobilján, de a lány nem vette fel. A család ismerősökkel, barátokkal azonnal a keresésére indult. Autókkal, kerékpárokkal és gyalogosan kutatták át a környéket, eredménytelenül.
Reggel a szülők a rendőröket is kihívták, de ők sem találták meg a 15 éves lányt. Tijana mobilja időközben lemerülhetett, így az sem segíthet a nyomára bukkanni. A rendőrség a nyomozás érdekében nem ad információkat. Tijana szülei nem vállalták a nyilvánosságot. Megkeresésünkre telefonon elmondták, most lányuk keresésével töltik minden idejüket. Az édesapa szerint Tijana jó tanuló, példás magaviseletű, semmi sem utal arra, hogy megszökött volna.

Amennyiben bárkinek információja van a 15 éves bajmoki Tijana J. eltűnéséről vagy tartózkodási helyéről, hívja a 192-es rendőrségi számot vagy tegyen bejelentést a legközelebbi rendőrőrsön.

Custom Search