Saopštenje policije u vezi nestanka Tijane Jurić

Kategorija: 
Izvor: 

Суботичкој полицији је у суботу, 26. јула у 01.30 часова после поноћи, пријављен нестанак малолетне Тијане Јурић (1999) из Суботице.

По добијању пријаве, полицијски службеници Полицијске управе у Суботици су предузели хитне мере и радње из своје надлежности у циљу проналажења Тијане, која је последњи пут виђена 26. јула у 00,25 часова недалеко од Спортског центра ''Рата'' у Бајмоку, између улица Три истарске жртве и Његошеве. На неасфалтираном делу пута пронађени су предмети, који према изјави мајке, припадају несталој девојчици.

Обзиром да се ради о нестанку малолетне особе, под за сада неразјашњеним околностима, у акцију проналажења су поред припадника Полицијске управе у Суботици укључене и специјалистичке екипе МУП-а Р Србије.

Такође, због близине државне границе са Мађарском, одмах је остварен контакт са њиховим надлежним органима, као и службом Интерпола.

Молимо грађане, уколико имају било какве информације у вези нестанка малолетне Тијане Јурић да се јаве у Полицијску управу у Суботици или на број телефона 192, односно моб. тел. 064/8927365.

- See more at: http://www.subotica.info/2014/07/29/saopstenje-policije-u-vezi-nestanka-...

Tagovi: 
Kolekcija članaka: 

Više o ovoj temi...

Mole se svi građani i ljudi dobre volje, koji su spremni da pomognu u potrazi za nestalom Tijanom Jurić da ništa ne preduzimaju samoinicijativno i da se ne okupljaju bez dogovora sa policijom. [apel]

Porodica Jurić se zahvaljuje svima na podršci.

Saopštenje PU Subotica pogledajte ovde

Post date: Uto, 29.07.2014 - 11:07

Tijana Jurić. (15) iz Subotice poslednji put je viđena na putu prema Rati, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata. Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat posle ponoći.

Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na fb kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah posle jedan sat posle ponoći. Na Sportskom centru Rata okupilo se pedesetak Tijaninin drugova i drugarica,  grupa roditelja i članovi njene porodice. Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bela startas patika za koju  drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo...

detaljnije
Post date: Sub, 26.07.2014 - 10:26
Custom Search