Állítólag Magyarországon látták Tijanát

Kategorija: 

Nem hivatalos információk szerint Magyarországon látták utoljára a Bajmokról eltűnt szabadkai lányt - jelentette ki Nebojša Stefanović Bajmokon. A belügyminiszter ennél több információt nem közölt. Elmondása szerint a nyomozás továbbra is intenzíven folyik, a keresésbe a magyar hatóságok is bekapcsolódtak.

Magyarország felé vezetnek Tijana J. eltűnésének nyomai. Állítólag ott látták őt utoljára. Ezt az információt Nebojša Stefanović belügyminiszter hozta nyilvánosságra Bajmokon. Ennél többet azonban a nyomozás érdekében nem árult el. „A határátkelő és az a hely, ahol a mobiltelefonja utoljára kapcsolatban volt a szolgáltatóközponttal, mindössze két kilométerre van egymástól. Emiatt gondoljuk úgy, hogy abba az irányba indult. Legalábbis a nyomok, adatok erre utalnak.”

A 15 éves szabadkai lány péntek éjjel tűnt el Bajmokról. A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást. Tijana eltűnéséről a szomszédos országok hatóságait is értesítették, akik szintén bekapcsolódtak a keresésébe. Bajmokon most a magyar és a szerb rendőrség képviselői találkoztak. A lány eltűnésének feltételezett helyszínét együtt járták körbe.

Tijana J. ügyében továbbra is intenzíven folyik a nyomozás. A rendőrök az eltűnés területét lépésről lépésre átkutatták. Összesen 8 kilométert fésültek át. Helikoptert és különleges egységet is bevetettek. A fiatal lány eltűnésekor az egész falu keresni kezdte Tijanát. Ez azonban azt eredményezhette, hogy bizonyos nyomok megsemmisültek.

Több falubeli állítás is szárnyra kelt különféle kombikról. A nyomozás alatt ezeket a feltételezéseket is körbejárta a rendőrség. „Minden személyt, akinek a korábbiakban bármi köze volt ilyen vagy ehhez hasonló esethez, ellenőriztünk. Lehet, hogy meg sem említették a nevüket ebben az esetben, de mi ellenőriztük őket. Nem csak a bajmokiakat, hanem környékbelieket is. Minden személyt, akire a lakosok felhívták a figyelmet. Minden járművet, minden részletet, abszolút mindent” - mondja a belügyminiszter.

A nyomozást ugyanilyen intenzitással folytatják.

Custom Search