Fudbalerke otputovale na kvalifikacioni turnir Lige šampiona

Sub, 09.08.2014 - 11:27 -- dejan.vukovic

Šampion Srbije u ženskom fudbalu ŽFK Spartak otišao je na kvalifikacioni turnir UEFA lige šampiona koji će se održati u Osijeku (Hrvatska) od 09.-14.avgusta. U grupi pored ŽFK Spartak su Osijek iz Hrvatske, A.S. Amazones Dramas iz Grčke i CS Goliador iz Moldavije.

Pred sam put trener Boris Arsić je istakao - Spremni smo za kvalifikacioni turnir koji će se održati u OIsijeku. Radili smo naporno, spremali se i uspeli na neki način da se kompletiramo. Idemo sa najvećim ambicijama, pokušaćemo da idemo korak po korak iz utekmice u utakmicu. Prvu utakmicu igramo protiv prvaka Grčke. Oni su debitanti i sigurno imaju veliki motiv da se pokažu na međunarodnoj sceni, tako da očekujem tvrdu utakmicu, ali se nadam najboljem. Sledeća je malo lakša protiv prvaka Moldavije a na kraju nas očekuje najteži posao protiv domaćina ekipe Osijeka. 

Više o tehničkim detaljima izneo je Bojan Arsić sportski direktor kluba je istakao: ŽFK Spartak će biti smešten u hotelu Osijek u centru grada. Prvu utakmicu igramo 09.avgusta od 17:00 časova u Vinkovcima(stadion Cibalia) protiv grčkog šampiona Amazones Dramas, pravdu će deliti sudija iz Slovačke Petra Chudá. Drugu utakmicu na kvalifikacionom turniru u Osijeku, ŽFK Spartak će igrati 11.avgusta od 17:00 časova u Osijeku (Stadion Gradski vrt) protiv prvaka Moldavije CS Goliador, pravdu u drugoj utakmici će deliti sudija iz Ukrajine Kateryna Zora. Treću utakmicu igramo 14.avgusta od 17:00 časova u Osijeku (stadion Gradski vrt) protiv domaćina turnira i prvaka Hrvatske ŽNK Osijek, pravdu će deliti sudija iz Slovačke Petra Chudá. Delegirani delegati UEFA za 5.kvalifikacionu grupu su Mc Dermott Hilda iz R.Irske i Charina Elena iz Rusije, dok je UEFA observer Villa Gutierrez Maria Luisa iz Španije.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search