Podržavaju se predlozi Ministarstva poljoprivrede I zaštite životne sredine

Pet, 22.08.2014 - 11:35 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Marosiuk i Ostrogonac o zaključcima poslatim ministarstvu
Marosiuk i Ostrogonac o zaključcima poslatim ministarstvu

Tema današnje pres-konferencije bili su zaključci sa inicijativnog sastanka građana –poljoprivrednika održanog 13. avgusta 2014. godine, Zaključke su izložili Zlatko Marosiuk, zaštitnik građana grada Subotica i Šimon Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za oblast poljoprivrede. Na foto prilozima se mogu procitati zaključci.

Kasnije zvučni prilog sa presa.

Više o ovoj temi...

Obaveštavaju se svi građani – poljoprivrednici koji imaju dospela dugovanja po osnovu doprinosa za penzijsko-invalidsko osiguranje i zdravstvo, a po osnovu obaveznog osiguranja poljoprivrednika i malih poljoprivrednih gazdinstava, da će lokalna samouprava, na osnovu inicijative Zaštitnika građana grada Subotice, počev od 7. oktobra 2014. godine, obezbediti pružanje pravne pomoći radi ostvarivanja njihovih prava. Pravna pomoć će se obezbediti u prostorijama Gradske kuće i u prostorijama prigradskih mesnih zajednica, prema tačno utvrđenom rasporedu. 

Detaljne informacije u pogledu rasporeda i prisustva lica koja će pružati pravnu pomoć nalaze se na sajtu Grada www.subotica.rs,  ...

detaljnije
Post date: Pon, 06.10.2014 - 14:25

Kancelarija Zaštitnika građana Subotice i Savez samostalnih sindikata Grada Subotice na inicijativu poljoprivrednika, organizovala je i pri tome pozvala sve zainteresovane građane - poljoprivrednike grada Subotice i prigradskih mesnih zajednica koji su se sakupili u amfiteatru Otvorenog univerziteta da prisustvuju sastanku na temu:

Dospela dugovanja (sa kamatama) po osnovu doprinosa za penzijsko invalidsko osiguranje i zdravstvo, po osnovu obaveznog osiguranja poljoprivrednika, malih poljoprivrednih gazdinstava
Inicijativa za izmenu postojećih zakonskih propisa

Sastanku su prisustvovati:

Juhas Atila, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Vlade Republike Srbije
Maglai Jenő, gradonačelnik Subotice
Marosiuk Zlatko, zaštitnik građana Grada...

detaljnije
Post date: Čet, 14.08.2014 - 01:01
Custom Search