Bačka ostala bez predsednika

Uto, 26.08.2014 - 16:24 -- dejan.vukovic

Fk Bačka ostao je bez predsednika pošto je Zoran Mandić dao neopozivu ostavku na tu funkciju, rečeno je danas na press konferenciji koja je održana u prostorijama najstarijeg kluba u zemlji.  

Dragoslav Radonjić podpredsednik kluba ističe  –  Zoran Mandić je neopozivu ostavku dao 18. avgusta na sastanku Izvršnog Odbora.Cilj je verovatno bio da se Klub raspusti što mi, članovi Izvršnog odbora, nismo dozvolili, jer Klub mora nesmetano da funkcioniše do izbora novog predsednika

Šandor Kalmar, predsednik Skupštine je rekao da će Izborna skupština biti održana 5. decembra  – Došlo je do nesuglasica i neistomišljenja članova Izvršnog odbora i predsednika Kluba, tako piše u ostavci dosadašnjeg predsednika. Malo je duži period do Izborne skupštine, ali ne želimo da remetimo tekući takmičarski ciklus. Takođe, nismo želeli da radimo nešto na brzinu, jer kandidati za Bačku moraju znati kakvog se posla prihvataju. Predsednik Bačke nije samo funkcija na papiru, već ozbiljan, odgovoran i komplikovan posao. Treba nam pravi sportski radnik, pravi Bačkista.

Do izbora novog predsednika Bačkom će rukovoditi Radno telo u čijem će sastavu biti svi članovi Izvršnog odbora, na čelu sa predsednik Skupštine, Šandorom Kalmarom, i potpredsednicima Kluba, Dragoslavom Radonjićem i Ivicom Stantićem.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search