Szabadkán visszatérő vendég Miklósa Erika

Kategorija: 

Szabadkára cserélte Toszkánát Miklósa Erika magyarországi operaénekesnő. A népszerű előadóművész nem véletlenül jár Vajdaságba, hiszen itt született az édesanyja.

Miklósa Erika operaénekesnő, aki megjárta a világ legrangosabb operaházait Párizstól a New Yorkig, Szabadkán visszatérő vendég. Erika minden évben Toszkánában nyaral, most mégis Szabadka egyik legismertebb kávézójában találkoztunk. Magánemberként tett látogatást a városba, amelyhez gyermekkora révén személyesen is kötődik. „Nekem azért ez is Toszkána. Sőt, Szabadka az Szabadka. tulajdonképpen én itt nőttem fel, hiszen édesanyám vajdasági származású és a nagyszüleim itt éltek. Amíg a nagyszüleim éltek, addig én minden hétvégémet, minden szünetemet, legalább is az egyik felét, itt töltöttem. Nekem nagyon sokat jelent ez a város.”

Erika nagy borkedvelő, a villányi borlovagrendnek is tagja, ezért szándékában áll felkeresni a vajdasági borászokat is. Arra a kérdésre, hogy mikor hallhatjuk ismét Szabadkán énekelni egyszerűen csak annyit válaszolt: Amikor hívnak. Bővebb interjút a hamarosan újrainduló Vitrázsban láthatnak az énekesnővel.

Custom Search