Dzsessz a piacon

Kategorija: 
Izvor: 

Dzsessz zenétől volt hangos vasárnap délelőtt a szabadkai bolhapiac. A városnapi ünnepség keretében a Zeneiskola tanulói szórakoztatták a járókelőket, és népszerűsítették Szabadka születésnapját.

Hangos zeneszó töltötte be a szabadkai bolhapiacot. A Jazzva zenekar előadását sokan megnézték. Akadt, aki be is segített a rögtönzött koncertbe. Szűcs Gergely: „Hallottam már őket többször és tényleg minőségesen játszanak.”

A Jazzva zenekar mindössze egy éve alakult meg. A rögtönzött koncertre a zeneiskolától érkezett a felkérés. „Amikor meghallottuk, hogy a piacon kell játszanunk, akkor picit meglepődtünk, de én pozitívan csalódtam, mert az ide járó emberek nem hallanak mindig ilyen zenét. Ez egy jó lehetőség volt” – mondta Zabos Regina, a Jazzva énekese.

A polgármester szerint a városnapi rendezvénysorozatot Szabadka minden pontjába el kell juttatni. „Mindenki jó szívvel fogadta ezt a koncertet. Nevetgéltek az emberek, volt aki be is akart csatlakozni. Ez is mutatja, hogy a polgáraink irányába nyitottabbak vagyunk, hiszen olyan helyekre visszük ki a rendezvényeket, ahol nagy számban fordulnak meg a szabadkai polgárok. A piacon is felpezsdítjük az életet, mert eddig ilyen a piacon még nem volt.”

A városnapi rendezvények hétfőn is folytatódnak. Ezek mindegyike ingyenes.

Custom Search