Zgib za Martina

Kategorija: 

Kancelarije za mlade Subotica

dopis...

Neformalna grupa ljubitelja sporta ulične gimnastike uz podršku Kancelarije za mlade i „Svetske Street Workout Federacije“ realizovali su u nedelju 14.09. sportsko humanitarno prezentovanje za građane Subotice pod nazivom „World pull – up day“ koji ima međunarodni karakter. Prolaznici su imali priliku da urade zgib na spravi i doniraju u humanitarne svrhe. Sakupljen prilog ide kao donacija za nastavak lečenja Martina Poše iz Subotice. Događaj se održao u nedelju na Međunarodni dan zgibova na trgu kod Sunčanog sata u trajanju od 14h do 19h.

Ukupno je uradjeno 556 zgibova; muškarci 543 i žene 13 zgibova. Učestvovalo je 42 muškarca i 5 devojaka, 47 sugrađana ukupno. Najviše u muškoj kategoriji je urađeno 28 zgibova, a 5 u ženkoj. Prikupljeno je 10180 dinara. Zahvaljujemo se ovom prilikom svima koji su doprineli da se ova akcija realizuje.

***

Martin Poša rođen je 3.9.2002 u Subotici sa bolešću hidrocephalus (vodena glava). Čitav svoj život trpi bolove i muči se. Trenutno je potrebno sakupiti novac za Mr preglede 3T i Mr hipofize, kao i endokrinologa. Potrebno je sakupiti 1127 eura, što nije velika cifra ako se ujedinimo i ako imamo na umu da smo uspeli sakupiti i mnogo veće cifre. (http://www.suboticaonline.rs/index.php/component/k2/item/1574-pomozimo-m...)

Pismo majke Martina Poše možete pročitati na ovom linku: http://suboticaonline.rs/index.php/vesti/item/1572-pismo-majke-bolesnog-...

 

 

 

 

 

 

                15.09.2014.                                                                           Srdačno,

Dejana Baltes – Koordinatorka Kancelarije za mlade

Custom Search