One-Stop banking u ProCredit banci

Čet, 18.09.2014 - 17:45 -- nikola.tumbas

 SAVREMEN KONCEPT BANKARSTVA :

One-Stop banking

Renovirana ekspozitura ProCredit banke u Subotici u svetlu prilagođenog bankarstva našim klijentima i njihovim potrebama

 

ProCredit banka je renovirala ekspozituru u Subotici na adresi Ulica Cara Dušana 3, u duhu novog koncepta tzv. “One-Stop banking”.  Nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja u Subotici odlučili smo da osvežimo odnosno modernizujemo našu ekspozituru i biznis centar. One-Stop banking koncept  omogućava klijentima da sve potrebe za bankarskim uslugama završe na jednom mestu.

Dugogodišnje iskustvo ProCredit banke u radu sa klijentima  omogućilo nam je da kreiramo jedinstveni koncept koji se zasniva na dugoročnoj saradnji i partnerskom odnosu. Kao jedna od vodećih banaka za mala i srednja preduzeća, prepoznajući rastući intezitet poslovanja i svakodnevnice, i prilagođavajući se sve većim promenama u navikama klijenata, omogućili smo našim klijentima da unutar naše ekspoziture, razgovaraju sa savetnicima banke u modernizovanom dizajnu objekta usklađenog prema “one-stop banking” konceptu. “One-Stop banking” omogućava našem klijentu da obavi sve transakcije i dobije neophodne savete i informacije na jednom mestu čime smo postigli da saradnja sa bankom bude mnogo efikasnija i kvalitetnija uz značajnu uštedu vremena, manje papirologije i više korisnih informacija. Time pratimo trendove i potrebe svojih klijenata kako bi pružili odgovarajuću uslugu kako za sadašnje tako i za sve buduće klijente. Na ovaj način naglašavamo da cenimo vreme klijenta, jer želimo da na jednom mestu omogućimo sve vrste usluga, ali isto tako potsećamo da klijente često upućujemo na usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, kako ne bi bili zavisni od radnog vremena naše ekspoziture.

 

O ProCredit banci 

ProCredit banka je do sada ukupno investirala više od tri milijarde evra u Srbiji. Odobreno je više od 375.000 kredita, od čega 80 odsto čine plasmani malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednicima. Depozitna baza Banke premašuje iznos od 315 miliona evra, izdato je 200.000 platnih kartica, dok ukupan broj klijenata iznosi više od 250.000. Istovremeno sa podrškom razvoju privrede, Banka poseban značaj u poslovanju pridaje odgovornom bankarstvu i razvoju kulture štednje među klijentima. ProCredit banka je deo ProCredit grupe od 22 finansijske institucije koje posluju na tri kontinenta (Evropa, Afrika i Latinska Amerika). Akcionar ProCredit banke u Srbiji je  ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurtu.

Autor teksta: 
Custom Search