Rukometaši u petak sa Kolubarom

Čet, 18.09.2014 - 23:02 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput u petak 19. septembra od 19 časova započinje novu takmičarsku sezonu utakmicom 1. kola Super lige protiv Kolubare.  Po rasporedu subotičani su trebali da gostuju u Lazarevcu, međutim protivnici su zatražili promenu domaćinstva jer nisu u mogućnosti da organizuju meč u svojoj hali, pa će se megdan odigrati u Hali sportova.

Spartak Vojput spremno dočekuje preventstvo u kojem startuje sa velikim ambicijama i željom da se plasira među četiri najbolja tima u državi i igra u play ofu. Subotičanima je veoma bitan start i nadaju se pobedi, ali iskusni trener Branislav Zeljković poziva na opreznost, jer je Kolubara iskusna ekipa - Po trenutnoj formi moje ekipe odgovara nam ova promena, da smo zamenuli domaćinstvo zbog određenih problema koje ima Kolubara oko organizacoije utakmice. Kolubara stari superligaš sa iskusnim igračima. Zadržali su ekipu od prošle sezone, otišao je jedino pivot Trivić. Ne smemo ispustiti iz vida da je to ekipa koja igra godinama zajedno i da su veoma iskusni. Nosioci igre su prekaljeni igrači Nenadić, Lomić, Mitrović i golman Đorđević. Moja ekipa je upala u malu krizu što je u pripremnom periodu sasvim normalno. Možda je to došlo malo kasnije nego što bi trebalo, što nam ukazuje na dodatnu opreznost. Znači, utakmicu moramo shvatiti ozbiljno i tako pristupiti igri. Očekujem pobedu, ali ona neće doći ni malo lako. Spremni smo i očekujem maksimalno angažovanje svih igrača.

Ekipa ima malih igračkih problema - Svaki pripremni period u kome se naporno radi donosi i sitnije povrede. Kod nas ozbiljniji problem je kod desnog krila Kaltaka koji ima naprsnuće kosti na malom prstu i on neće biti u sastavu. Ostali su spremni i očekujem da pruže dobru partiju. - rekao je Branislav Zeljković.

Ovom prilikom uprava kluba poziva navijače da podrže Spartak Vojput u prvoj utakmici sezone koja je uvek teška a uz podršku navijača ona će doći lakše.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search