Još jedan ubedljiv trijumf fudbalerki Spartaka

Ned, 21.09.2014 - 23:23 -- dejan.vukovic

Spartak – Trijumf 9:0 (5:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 150. Sudija: Mašić (Pančevo) Strelci: Slović u 14, Poljak u 21, 35, 43, 50, Filipović u 29, 47, Marenić u 48. I Krstić u 69. minutu.

Spartak: Ivanov, Radanović, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak, Filipović, Nikolić (Živković), Čanković, Marenić.

Trijumf: Petrović, Šljivuć(Vasić), Gačić, Rosić, Milosavljević (Biberčić), Kostova, Radisavljević, Stefanović, Šebek, Stojimirović, Samčović.

Fudbalerke Spartaka ostvarile su još jednu ubedljivu pobedu. Istakla sa Alegra Poljak koja je postigla četiri gola na ovoj utakmici i sa 13 postignutih golova ubedljivo vodi na listi strelaca ženske Super lige. 

Spartak je poveo u 14 .minutu golom Violete Slović. Prednost je udvostručila Poljak sedam minuta kasnije. Razigrale su se subotičanke ne dozvolivši gošćama da im ozbiljnije ugroze gol. Nakon pola sata igre već je bilo 3:0 za Spartak. Jedno od retkih prilika Trijumf je imao preko mlade Jovana Samčović koja je sa ivice šesnaest poslala loptu pored same stative. najbolj ana terenu Alegra Poljak nadmudrila je odbranu Trijumfa i po drugi put zatresla mrežu u 35. minutu za visokih 4:0. Nakon nekoliko propuštenih prilika Poljak se ponovo upisala u lisu strelaca za vođstvo Spartaka od 5:0.

U nastavku meča subotičanke su dominirale. Uspele su još četiri puta da zatresu mrežu gošći uz veliki broj propuštenih prilika.  Golove su postigli Filipović, Marenić, Poljak ponovo u 50. minutu da bi Krstićeva postavila konačanih 9:0 za Spartak.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search