Fk Solid osvojio Kup GFS

Sre, 01.10.2014 - 20:54 -- dejan.vukovic

Solid - Hajduk (Bačko Dušanovo) 2:1 (2:0)

Gradski stadion u Subotici, Gledalaca: oko 150. Sudija: Paštar Bojan. Strelci: Žarković 43. i Ivković u 45+2 minutu za Solid Katić u 62. minutu za Hajduk. 

Solid: Vukotić (Crnojević), Stjepanović (Božović), Šešić, Tutić, Janjatović, Vukasović, Brkić, Žoldoš, Ivković, Žarković (Karadžić), Andrić.

Hajduk: Vojnić Purčar, Golubović (Radišić), Savić, Maljković, Holo, Jakovljević (Rapoti), Ugren, Pajić, Lazić, Katić, Lazinica. 

Solid je osvojio Kup Gradskog Fudbalskog saveza pošto je u finalnoj utakmici koja je odigrana na Gradskom stadionu savladao ekipu Hajduka sa 2:1. 

Solid je poveo sa 2:0 u finišu prvog dela. Prvi je mrežu načeo Žarković u 43. minutu dok je u sudijskoj nadoknadi Ivković duplirao prednost. Hajduk je odlično počeo drugo poluvreme, čvrsto rešen da dođe do pozitivnog rezultata. Najbolju šansu su propustili sredinom drugog poluvremena kada nisu iskoristili dosuđen penal. Hajduk je uspeo da smanji rezultat u 62. minutu nakon solo prodora Katića koji je matirao golmana Crnojevića. Solid je ostao sa deset igrača pošto je u 70. minutu nakon drugog žutog kartona ranije na svlačenje poslat Andrić. Fudbaleri Hajduka, međutim, nisu iskoristili igrača više iako su imali nekoliko veoma dobrih prilika za izjednačenje rezultata. 

Na kraju utakmice pehar namenjen pobedniku Kupa predao je Goran Drača, predsednik Gradskog fudbalskog Saveza, dok je medalje uručio Ivica Bošnjak, podpredsednik Saveza. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search