Egyedülálló ruhaköltemények Szabadkán is

Kategorija: 

Szabadkán járt Dukai Regina, a Sugarbird ruhakollekció egyik reklámarca. Az egyedülálló ruhaköltemények mától Szabadkán is megvásárolhatók, a város központjában megnyílt márkaboltban.

A Szerbiában egyedülálló kollekcióra már első alkalommal nagy volt az érdeklődés. A megnyitóra Dukai Regina, a Sugarbird egyik reklámarca is eljött. Magosi Orsolya egyike a Sugarbird ruhakedvelőinek. Ő szívesen válogat a kínálatból. „Szerintem nagyszerű, hogy itt is van ez az üzletlánc, vagy ruhabolt, mert mindenkinek az ízléséhez megfelelő ruhát tud találni és nagyon bő a választék, nagyon szépek a ruhák.”

A szabadkai Sugarbird üzletvezetője elmondta, estélyi ruhák és hétköznapi viseletre alkalmas darabokat egyaránt megtalálnak az érdeklődők a kollekcióban. Vikszán Bernadetta: „Azért különlegesek, mert nagyon jó reklámarcai vannak, mint Dukai Regina, Horváth Szintia, Debreceni Zita, de emellett olyan divattervezők nevéhez fűződik, mint Bárány Ádám és Jakiscsek Hédi. Nagyon különlegesek, mert hozzájuk hasonlót nehezen lehet találni a világpiac modelljei között.”

Dukai Regina, a kollekció egyik reklámarca örül, hogy az 5 forgalmazó ország között mostantól Szerbia is megtalálható lesz. „Én ezt egy fantasztikus dolognak tartom, hogy egyre szélesebb körökbe eljut a mi tervezésünk az emberekhez. A mi ruháink limitált darabok, nem tucatszámra gyártódnak. Sokszor csak 3-4 darab gyártódik egy-egy anyagból. Rengeteg munka van benne. Sok grafikus dolgozik vele, nagyon sok tervezőnk van.”

A forgalmazók szerint a ruhák ára szabadkai viszonylatban magasak, de minőségükhöz képest még így is kedvezőek.

Tagovi: 
Custom Search