Fudbaleri Spartaka gostuju ekipi Voždovca

Pet, 31.10.2014 - 22:09 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u 11. kolu Jelen Super lige gostuju u Beogradu ekipi Voždovca. Biće to treći meč subotičanima u osam dana. 

Trener Peter Kurćubić očekuje težak meč sa motivisanim domaćinom. – Sledi novi izazov za nas. Igramo protiv ekipe koja se nalazi u donjem delu tabele i koja će sve uraditi da pobedom krene ka sredini tabele, gde im je sigurno i mesto. U odnosu na početak sezone kada su beležili loše rezultate, promenili su igrački kadar, i sada je to jedan drugačiji tim. Podigli su formu u poslednjih 5 kola i zabeležili odlične rezultate. Imaju remi sa Zvezdom a savladali su Jagodinu. Za nas će problem predstavljati i igra na veštačkoj podlozi. Pokušaćemo da uradimo ono što je do nas, da uđemo angažovanu u utakmicu, da probamo da iskoristimo svaku mogućnost da krenemo ka golu Voždovca. Svesni smo činjenice da u poslednje dve utakmice kod kuće nisu primili gol, te da su dolazili do pobeda. Moramo da dođemo do gola, i da tako tražimo put do pozitivnog rezultata. U ovom momentu, pozitivan rezultat bi bio i bod, a verujem da imamo snage, znanja i želje, da odigramo utakmicu u kojoj ćemo tražiti put do pobede.

Prvotimac Nenad Lukić takođe očekuj eteško gostovanje. – Imamo dva neuspeha u našem prvenstvu, poraženi smo u Novom Pazaru, a potom odigrali nerešeno protiv Borca u Subotici. Vratili smo se u dobar ritam u meču protiv Proletera u Kupu. Odigrali smo dobru utakmicu, i motivisani idemo na gostovanje Voždovcu. Svi znamo da su opasni kući jer su navikli na veštačku podlogu, za razliku od nas. Dobar rezultat i pobeda bi nas dodatno odlepili od rivala. Cilj nam je da ostanemo neporaženi, a za to nam svakako treba da postignemo gol. Spartak je dobro igrao na gostovanjima ove sezone, i protiv Crvene zvezde i Novog Pazara smo bili vrlo dobri, nismo osvojili bodove, a nadam se da će to sada da nam se vrati.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search