Galešev prvi trener odbojkašica Spartaka

Uto, 18.11.2014 - 14:05 -- dejan.vukovic

U ženskom odbojkaškom klubu Spartak došlo je do promene trenera prvog tima. U dogovoru sa dosadašnjim trenerom Damirom Petkovićem i Uprave kluba došlo se do zajedničkog stava da ostvareni rezultati na početku sezone nisu u skladu sa mogućnostima i renomeom tima.

- Naše ambicije su da i dalje budemo konkurentni u trci za prvo mesto i učešće na finalnom turniru Kupa Srbije i jasno je da su nam potrebne promene. Igračicama je predočeno da iz dosadašnjih neuspeha moraju da se izvuku pouke za bolje igre u nastavku sezone koje su neophodne da ispunimo planove - jasan je direktor Spartaka, Zoran Olajić.

Novi trener će biti Slobodan Galešev, iskusni odbojkaški stručnjak koji je do sada bio savetnik a jedno vreme i prvi trener ekipe, dok će dosadašnji trener Damir Petković ostati u klubu kao saradnik koordinator u radu sa mlađim selekcijama.

Petković je najuspešniji trener Žok Spartak, proveo je 4 sezone na kormilu prvog tima. Međutim, ova sezona nije započela kako su se svi nadali posebno ako se uzme u obzir igrački kvalitet ekipe. Uz zajednički dogovor, kao rešenje se nametnula promena prvog stratega. U klubu se nadaju da će smena trenera doneti pozitivne promene kako bi ekipa nastavila sa uspesima.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search