Sok az új könyv, sok az új olvasó

Kategorija: 

Az előző évekhez képest jelentősen nőtt a szabadkai Városi Könyvtár tagjainak száma. Az új olvasókat számos kedvezménnyel várták az idén is. Nagyon sikeresnek bizonyult a nemrégiben lezárult lakossági akció, amely során egy hét alatt több mint hatszáz új taggal bővült a könyvtár olvasóközönsége.

Sok új könyvvel bővül folyamatosan a szabadkai Városi Könyvtár, az olvasók leginkább a kalandregényeket, romantikus könyveket kedvelik, de nőtt a szakkönyvek iránti érdeklődés is.

Az előző évekhez képest jelentősen nőtt a szabadkai Városi Könyvtár tagjainak száma. Ez részben a számos akciónak köszönhető, a legutóbbi kedvezmény keretein belül egy hét alatt több, mint hatszáz új olvasó iratkozott be a könyvtárba. Berényi Esztert könyvtáros: „Tavasszal, az általános iskolások részére, van ez az akciónk, ami márciustól májusig tart, mindössze háromszáz dinár és ezzel a tagosodással csak a gyerekosztály használható, ugyanígy az iskoláskor előtti gyerekeknek. Az egyetemistáknak februárban van egy kedvezményes lehetőség.”

Számos irodalmi programmal és író-olvasó találkozóval várják az érdeklődőket. November 28-án Szathmári István, vajdasági író tart előadást, december elsején pedig Mojzes Antallal beszélgethet a közönség.

Custom Search