Fudbaleri žele pobedu protiv Rada

Pet, 28.11.2014 - 17:17 -- dejan.vukovic

Spartak u subotu 29. novembra od 13 časova dočekuje Rad na Gradskom stadionu. To je poslednja utakmica u ovoj polusezoni za subotičane pred svojom publikom. Želja svih u klubu je da se dođe do nove prvenstvene pobede i takjo kruniše uspešan jesenji deo. Povodom predstojeće utakmice u Trofejnoj sali Sportskog Saveza održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali prvi trener Petar Kurćubić i napadač Nemanja Milić. 

Petar Kurćubić, očekuje težak meč po teškom terenu – Pred svaku utakmicu smo imali dva cilja, da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i da zabeležimo pozitivan rezultat. U poslednjem meču pred domaćom publikom sve bismko menjali za dobar rezultat. Mnogo nam je važnije da pobedimo i osvojimo bodove nego od činjenice kakav ćemo utisak ostaviti. Nećemo se odreći da igramo dobro i lepo, ali su nam sutra bodovi najbitniji. I nama i Radu otežavajuća okolnost će biti težak teren za igru, zbog kiše i lošeg vremena. Očekujem jednu borbenu utakmicu u kojoj će trijumfovati ekipa koja bude više želela, ali i manje grešila u igri. Pred nama je važna utakmica koja bi mogla da nam zaokruži polusezonu i donese jednu tanku razliku između dobre i odlične polusezone. Tri boda protiv Rada bi bila kruna za sve ono što su ovi momci uradili u proteklim četiri, pet mesecima. Ekipa je svesna svega toga, ove nedelje smo mnogo bolje i kvalitetnije radili. Svi smo na okupu i očekujem da budemo bolji nego protiv Donjeg Srema, da li će to biti dosta za uspeh to ćemo videti sutra. Dolazi nam ekipa koja je dosta pokazala u ovoj polusezoni. Efikasni su na starni predvođeni kvalitetnim igračima u napred, Perovićem i Jelićem tu su još Rodić i naš bivši igrač, Borko Veselinović. Sigurno je da ćemo morati da uložimo dodatni napor da eliminišemo njihove kvalitete. Očekujem neizvesnu utakmicu od kojih će obe ekipe ići na pobedu. Spremni ulazimo u meč sa momcima koji će dati sve od sebe da pobedimo.

Nemanja Milić se potvrdio dobrim igrama i važnim golovima u ovoj sezoni – Sutra igramo protiv ekipe koja zaista igra lep i napadački fudbal, ekipa koja hoće da se nadigrava i kod kuće i na strani. Siguran da u Suboticu dolaze po tri voda. Ovo je važna utakmica za oba rivala., jer sa eventualnom pobedom u drugi deo sezone bi mogli da uđemo mirniji i opušteniji. Očekuje nas teška utakmica na teškom terenu. Verujem u nas da ćemo ostvariti naš cilj.

U redovima Spartaka izostaće jedino Srđan Plavšić, zbog žutih kartona.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search