Klizačica Leona Rogić druga na prvenstvu Srbije

Pet, 12.12.2014 - 00:25 -- dejan.vukovic

Prvenstvo Srbije u umetničkom klizanju održano je u ledenoj dvorani hale "Pionir" u Beogradu u utorak i sredu 9-10.decembra.2014. Jedina predstavnica iz Vojvodine bile je dvanaestogodišnja klizačica subotičkog Spartaka Leona Rogić koja je iako najmlađa osvojila drugo mesto i srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniorki u svom debiju.

Ostvarila je ukupan zbir od 61,61 boda u kratkom i slobodnom programu i time na svom prvom nastupu osvojila potreban broj bodova za ulazak u Reprezentaciju Srbije. Ovo je još jedan uspeh u nizu koji je osvojila ove godine.

Na Prvenstvu Beograda 2014. učestvovala je Mila Škorić, koaj je u kategoriji kadeta A, osvojila odlično 5.mesto posle samo nekoliko treninga provedenih na ledu, u novoj sezoni. Ovo je odličan uvod u sezonu 2014/2015. koja je već davno počela uSrbiji, za razliku od naše sredine koaj tek odnedavno ima ledenu ploču.

Slede takmičenja za mlađe kategorije otvoreno Prvenstvo Novog Sada i sada već tradicionalno takmičenje u Subotici, Melodije na ledu 2014. - 2.Subotički kup, koji je u organizaciji klizačkog kluba Spartak. 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search