Humanitarna akcija „Želja za osmeh“

Kategorija: 

Beograd, 15. decembar 2014. – Pokrenuta je humanitarna akcija „Želja za osmeh“ prilikom koje će deci u ustanovama i bolnicama u nekoliko gradova Srbije biti dodeljeni novogodišnji paketići. Akciju sprovodi kompanija Jasmil u maloprodajnim objektima brenda Extreme Intimo.
Akcija „Želja za osmeh“ organizuje se u 6 gradova Srbije – Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Užicu. Tokom 10 dana trajanja akcije, posetioci koji posete Extreme Intimo maloprodajne objekte imaće priliku da, na specijalno dizajniranim čestitkama, upute svoje novogodišnje želje mališanima u ustanovama iz svog grada.
„Na ovaj način želimo još jednom da izađemo u susret našim najmlađima i ulepšamo im predstojeće novogodišnje praznike. Želja nam je da ovim putem pružimo našu podršku mališanima i da im poklonima i lepim željama vratimo osmeh na lice.“ izjavio je Jovan Blažić, izvršni direktor kompanije Jasmil.
Kompanija Jasmil je tokom ove godine pokrenula niz društveno-odgovornih akcija kako bi ukazala na značaj i potrebu aktivnog učestvovanja u problemima kojima se suočavaju deca i mladi naše zajednice. Prilikom akcije „Zajedno krojimo sreću“, kompanija je donirala poklon pakete za najmlađe u nekoliko bolnica i na taj način im ulepšala Svetski dan porodice. Na jesen je akcijom „Šnajderi po meri“ kompanija organizovala obuku šivenja za decu sa slušnim i smetnjama u razvoju i omogućila im osposobljavanje za samostalno obavljanje krojačkog zanata.
* * *

Custom Search