Jótékonysági akció a Kolevka Gyermekotthon javára

Kategorija: 
Izvor: 

A VIFÓ és a Madlen klub az idén is megszervezi a Save the kids elnevezésű jótékonysági akciót. Kedden Szabadkán tartottak bemutatkozó napot, ahol az emberekkel megismertették az akció célját, illetve forró teával kínálták az adományozókat. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Kolevka Gyermekotthonnak gyűjtenek.

Január 16-áig várják az adományokat négy helyszínen a szervezők, Szabadkán a VIFÓ irodában, Palicson a helyi közösség épületében, valamint két óvodában, Zentagunarason és Horgoson.

A gyűjtést egy bulival zárják, amelyet a szabadkai Madlen klubban tartanak január utolsó péntekjén. A belépőjegyekből származó bevételt szintén a Kolevka Gyermekotthonnak ajánlják fel. „Január 16-ig gyűjtünk, és azt hozzáteszem, hogy munkanapokon lehet behozni a felajánlásokat. Hogy mit gyűjtünk? Minden olyan dolgot, amire a Kolevka gyermekeinek szüksége lehet, különböző tanszereket, esetleg jobb állapotban lévő ruhákat, valamint tisztálkodási szereket és hasonlókat” – nyilatkozta Nagy Norbert, a VIFÓ elnökségi tagja.

Custom Search