Plivački klub Spartak Prozivka osvojio 15 medalja u Bečeju

Uto, 16.12.2014 - 20:39 -- dejan.vukovic

Plivački klub Spartak Prozivka učestvovao je na Međunarodnom plivačkom mitingu koji je održan u Bečeju 13. decembra. Okupili su se mladi plivači iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i više klubova iz Srbije. Plivački klub Spartak Prozivka je učestvovao sa 14 dece, devet dečaka i pet devojčica koji su ukupno osvojili 15 medalja i pehar namenjen najuspešnijem takmičaru.

Boris Boršoš, najmladji dečak iz ekipe, osvojio je tri zlatne medalje kao i pehar za najuspešnijeg plivača mitinga, u svojoj kategoriji. Pored njega i ostali su bili veoma uspešni. Repaš Luka je osvojio dve medalje, jednu srebrnu i bronzanu. Martić Bojan bronzanu medalju zatim Dulać Miloš koji se okitio sa dve bronzane medalje, Farkaš Balaž jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju dok je Farkaš David osvojio zlatnu i bronzanu medalju. U konkurenciji štafeta dečaci su zauzeli drugo mesto, u sastavu Dulać, Farkaš D., Boršoš i Repaš, dok su devojčice bile treće, u sastavu: Kutić Dalija, Tokić Ivana, Tohati Regina i Skenderović Anja.

Pored osvajača medalja, učestvovali su i Jasić Stefan, Kolar Nikola, Kutozov Nemanja i Fabrik Paula, od kojih su Jasić, Kutuzov i Kutić dobili diplome za odlično četvrto, odnosno peto mesto.

Plivački klub Spartak Prozivka će organizovati trku "Dedamrazijada", koja će biti održana na bazenu Prozivka. Ova interesantna trka okupiće najmlađu deca iz kluba, od dece koja su u školici plivanja, predtakmičarske dece, ali i one takmičarske koji će pokazati šta su naučili do sada. Kao nagradu dobiće paketić, naravno od Deda Mraza. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search