Novosti u radu SPS-a u gradu

Pon, 22.12.2014 - 20:37 -- nikola.tumbas
Novosti u radu GO SPS Subotica
Novosti u radu GO SPS Subotica

Privremeneo rukovodstvo SPS Subotica održalo je večeras konferenciju za medije na kojoj se istim obratio v.d. predsednik SPS Subotica Nebojša Crnogorac i članovi privremenog rukovodstva.

Teme pressa su bile rekapitulacija rada privremenog rukovodstvo SPS Subotica u prethodnom periodu. 

Informacije o održanoj izbornoj konferenciji Pokrajinskog odbora SPS gde je izabran novi stari za predsednika Dušan Bajatović. U sastavu IO POSPS-a ispred subotice se nalazi prof. dr Nenad Vunjak. U sastavu pokrajinske organizacije su još Branko Pokornić, Danijela Isailović, Slobodan Vujinović i kao potpredsednicu imamo Tamaru Zagorac Mešter. Takođe ispred SBO jedno mesto je pripalo Marku Rovčaninu, predsedniku Ošptine Mali Iđoš.

Druga tema su bile informacije o "istorijskom" IX Kongresu SPS, gde je Crnogorac ponovio reči predsednika Dačića

- Da moramo da menjamo sebe da ne bi bili promenjeni" i

- Tamo gde svi misle isto niko ne razmišlja... (08.39)

Treća tema je bila predstojeća izborna konferencija SPS Subotica koja se planira da bude za dva meseca na kojoj se planira izbor novog rukovodstvo GO SPS-a.

Nebojša Crnogorac je pored ostalog naglasio da su zadovoljni sa radom svoje odborničke grupe, u celini, u Skupštini grada dok su novinari, što se tiče lokala, pitali za brojno stanje članstva (1100 članova sa tendencijom rasta) Situaciju oko postojećih v.d. direktora javnih komunalnih preduzeća...

Koalicija u skupštini je stabilna i ne nameravamo da to kvarimo...

Više o ostalom u prilogu celokupnog zvučnog zapisa.

 

 

 

 

Custom Search