Reakcija Aktiva veterana FK Bačka

Sre, 24.12.2014 - 16:31 -- dejan.vukovic

Povodom Saopštenja FK Bačka i Aktiv vetarana je izneo svoje obaveštenje povodom događaja u najstarijem klubu u zemlji. 

Prenosimo obaveštenje Aktiva veterana u celosti: 

" Poštovani sportski prijatelji,

povodom saopštenja samozvane „radne grupe“ od 22.12.2014. obaveštavamo Vas da je na sednici Aktiva veterana fudbalskog kluba “BAČKA 1901” Subotica održanoj 17.12.2014. godine, je bio prisutan pored ostalih i Vjekoslav Ostrogonac kao aktivni veteran, što on i jeste i kao takav i obavešten, a ne kao član Gradskog veća. On je na sednici aktiva kao veteran govorio o nepoštovanju statuta kluba od samozvane „radne grupe“ što se i može videti i pročitati iz zapisnika sa iste.

Aktiv veterana F.K.”BAČKA 1901” ima svoj pravilnik ,svoj Izvršni odbor ,održava sastanke ,organizuje veteranske utakmice i sada kao takav, organizovan aktiv veterana neodgovara „nekima“.

Želja aktiva veterana F.K.”BAČKA 1901” Subotica je da se uz poštovanje statuta, radno-pravnih odnosa, klub postavi na “čvrste temelje” i time obezbedi stabilno funkcionisanje.

AKTIV VETERANA

F.K.”BAČKA 1901” Subotica  "

 

 

Više o ovoj temi...

Člana Gradskog veća zaduženog za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac obratio se nakon Saopštenja FK Bačka

Saopštenje člana gradskog veća prenosimo u celosti

"Povodom saopštenja za medije poslatog dana 23.12.2014. godine potpisano od strane "v.d. predsednika" FK Bačka 1901 Dragoslava Radonjića smatram da je moja obaveza da javnost obavestim da je u istom iznet niz neistina i grubih uvreda na moj račun.

Na sastanak aktiva veterana bio sam pozvan kao veteran FK Bačka, a ne kao član Gradskog veća, čega je i "v.d. predsednika" Radonjić svestan. Poslato saopštenje zbog toga smatram kao grubi pritisak samozvanog "v.d. predsednika" i nekolicine ljudi oko...

detaljnije
Post date: Sre, 24.12.2014 - 15:53

Fudbalski klub Bačka je izdala novo saopštenje povodom aktivnosti nakon prekinute Skupštine.  Saopštenje prenosimo u celosti

" Fudbalski Klub "Bačka 1901" Subotica na XXI sednici Upravnog Odbora održanoj 22.12.2014.god. analizirajući aktivnosti posle prekinute sednice Skupštine donela je odluku da se nastavak Vanredne izborne Skupštine zakaže za 16.01.2015.god. Istovremeno izdaje saopštenje kojim želi da upozna celokupnu sportsku javnost sa neprimerenim i nepotrebnim uplitanjem politike u rad i funkcionisanje najstarijeg Kluba u regionu. Apelujemo na gradonačelnika gospodina Jene Maglaija da članu gradskog veća za sport, omladinu i turizam Vjekoslavu Ostrogoncu objasni oblast njegove nadležnosti....

detaljnije
Post date: Uto, 23.12.2014 - 18:51

Danas je trebala da se održi vanredna Skupština fudbalskog kluba Bačka sa jednom tačkom dnevnog reda, izborom novog rukovodstva i predsednika kluba, međutim prekinuta je na samom početku. Članovi se nisu mogli složiti oko izbora verifikacione komisije. Došlo je do različitog tumačenja Statuta kluba, što je dovelo do prepirke i jedino rešenje se našlo u prekidu rada. U najavi se znalo da su za mesto predsednika predložena dva kandidata, predsednik u ostavci Zoran Mandić i Dragoslav Radonjić, nekadašnji predsednik kluba a trenutno potpredsednik.

Nadamo se da će se uskoro naći rešenje za ovaj problem, da će se konstituisati nova uprava kako bi FK Bačka mogla nesmetano da funkcioniše.

Post date: Pet, 05.12.2014 - 22:37
Custom Search