Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira

Ned, 28.12.2014 - 23:15 -- dejan.vukovic

Nakon današnjih četvrtfinalnih mečeva poznati su polufinalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Uprkos lošem vremenu publika je ponovo napunila Halu sportova i uživala u kvalitetnim utakmicama četvrtfinala. 

Današnji dan otvorio je susret ekipa Gebi i Prosklad. Poveo je Gebi golom Marjana Cvetkovića, no urzo je došlo do izjednačenja. Gebi je krunisao bolju igru u prvom delu golom Petra Maravića za 2:1. U nastavku susreta Cvetković postiže svoj drugi gol za 3:1. Nisu se predavali momci Prosklada, uspeli su da smanje preko Grbića, ali više od toga im nije pošlo za rukom. Sasvim zasluženo za prvog polufinalistu izborila se ekipa Gebi.

Sledeće četvrtfinale bilo je veoma uzbudljivo. Vojput Šeki enterijeri i Arena vodili su veliku borbu. Prvo poluvreme završeno je bez golova za čega je najveće zasluge imao golman Arene, Milan Sekulić, koji je zadavao velike probleme protivniku svojim odličnim odbranama. U desetom minutu drugog poluvremena Žarković je napokon savaladao golmana Arene i doveo svoju ekipu u vodstvo od 1:0. Vojput Šeki Enterijer udvostručuje prednost u 36. minutu golom Borisa Popovića. Arena se tada okrenula napadu i dva minuta pre kraja susret učinala veoma neizvesnim pošto je mrežu pogodio Tomislav Vukov. Nije bilo više golova što je značilo da je Vojput Šeki Enterijeri drugi polufinalista. 

Treći susret doneo je malo iznenađenje. Snage su odmerili favorizovana ekipa Lampone Meridijan i Kraljevina Srbija. Vidno motivisani fudbaleri Kraljevine Srbije odlično su ušli u meč i uz čvrstu odbranu i brze kontre prvo poluvreme rešili u svoju korist sa uverljivih 3:0, golovima Šušnjara, Grubora i Nedić Nede. U nastavku susreta Lampone je zaigrao sa velikim rizikom, bez golmana i sa igračem više u polju. Predvođeni iskusnim igračem malog fudbala i nekadašnjim reprezentativcem Predragom Rajićem pritiskali su protivnika. Nakon deset minuta igre u nastavku smanjili su preko Davora Popovića na 1:3. Milosavac je postigao gol minut pre kraja za 2:3. Bila je ekipa Lamponea vrlo blizu izjednačenja međutim stativa je spasila hrabru ekipu Kraljevine Srbije koja se plasirala među četiri najbolje na turniru. 

U poslednjoj utakmici četvrtfinla nije bilo velike dileme oko pobednika. Ekipa Visoki napon dobro se držala samo u prvom poluvremenu koje je završeno minimalnim vodstvom Kuće Zdravlja Trgopromet od 1:0. U nastavku susreta Kuća Zdravlja je slomila otpor protivnika tako da su u 32 minutu imali prednost od 5:0. Marko Medaković je smanjio na 5:1, nakon čega su usledila dva gola u nizu Stefanović Stefana za visokih 7:1. Konačan rezultat postavio je Alen Ramović dva minuta pre kraja 7:2 za Kuću Zdravlja Trgopromet.  

Rezultati četvrtfinala: 

  • Gebi - Prosklad u 3:2
  • Vojput Šeki Enterijeri - Arena 2:1
  • Lampone/Meridian - Kraljevina Srbija 2:3
  • Kuća zdravlja Trgopromet -Visoki napon 7:2

Turnir se nastavlja u subotu 3. decembra susretima polufinala u kojima se sastaju

17h Kuća Zdravlja Trgopromet - Kraljevina Srbija

18h Gebi - Vojput Šeki Enterijeri

 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Finalnim susretom završen je ovogodišnji 42. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Trijumfovala je ekipa Vojput Šeki Enterijeri koja je u velikom finalu savladala Kuću Zdravlja Trgopromet sa 6:4. Treće mesto pripalo je ekipi Kraljevina Srbije koja je slavila u meču za treće mesto nakon boljeg izvođenja penala.

Subotičani su još jednom pokazali da u gradu vlada veliko interesaovanje za malim fudbalom. Finalni dan odigran je pred prepunom Halom sportova, okupilo se oko 1300 gledalaca koji su mogli da uživaju u bogatom programu i kvalitetnim utakmicama. Dan je započeo revijalnom utakmicom novinara Subotice protiv novinara RTS-a. Subotičani su se revanširali za prošlogodišnji poraz pobedivši svoje kolege iz Beograda as 6:5.

Utrakmica  za 3. mesto: Kraljevina Srbije -...

detaljnije
Post date: Pon, 05.01.2015 - 01:10

Nakon današnjih odigranih polufinalnih utakmica poznati su učesnici velikog finala 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji će se boriti za ček od 300.000 dinara. U finale su se plasirale ekipe, Kuća zdravlja - Trgopromet i Vojput Šeki Enterijeri, nakon uzbudljivih i do kraja neizvesnih utakmica pred prepunom Halom sportova.

Kuća Zdravlja / Trgopromet : Kraljevina Srbija 5:3

Kuća Zdravlja - Trgopromet: Grgić Milan, Terzić Miloš, Terzić Marko, Milenković Marko, Maksimović Igor, Grujičić Željko, Grujičić Srđan, Stefanović Stefan, Simonović Miloš, Kecman Dalibor, Stefanović Nenad.

Kraljevina Srbija: Čvoro Vladimir, Kopanja Stevo, Panić Miodrag, Damjanović Dako, Šušnjar Marijan, Nedić Nedo,Nedić Boško, Svitić...

detaljnije
Post date: Ned, 04.01.2015 - 00:47

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u najinteresantniju fazu. Danas su u Hali sportova odigrane utakmice osmine finala. Uzbuđenja nisu izostala i po prikazanim igrama očekuje nas veoma interesantna završnica. 

Pred početak prvog meča igrači Lamponea su nosili transparent sa natpisom "Podrži Tijanin zakon", koji su aplauzom pozdravili svi u Hali sportova. Lampone je u meču opravdao ulogu favorita i sigurnom igrom plasirao se među osam najboljih. Usledila je uzbudljiva utakmica između Kuće Zdravlja i Cafe bara Tango Tavankut. Tvankućani su imali prednost od 2:1, ali nisu uspeli da ga sačuvaju. Kuća zdravlja je na kraju bila sretnija i slavila sa 4:2. Arena je u drugom poluvremenu totalno slomila otpor Česme Invest i zasluženo se plasirala u četvrtfinale. Utakmica između...

detaljnije
Post date: Ned, 28.12.2014 - 00:39

Današnjim celodnevnim programom završena je prva faza Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, utakmice po grupama. Već od sledeće nedelje počinje najuzbudljiviji deo eliminacionim mečevima osmine finala. Nakon odigranih utakmica izvršeno je javno žrebanje grupa za nastavak takmičenja. 

Današnji Rezultati:

CHAMPIONS : MIOŠPED 1:1
JASIMPEX- SUPERINFO : SUBOTICATRANS 8:1
ARENA : TAVANKUT 2:0
KRALJ. SRBIJA : BUTIK TEODORA 4:2
FK KRIVAJA : POLOVNI AUTOMOBILI 6:1
LAMPONE MERIDIJAN : CHAMPIONS 1:0
ČESMA INVEST : GAVRILO PRINCIP 4:2
LAMPONE-MERIDIJAN : MIOŠPED 2:1
KUĆA ZDRAVLJA : BELI 7:3
BEBE : PROSKLAD 1:4
GSE : LAMPONE-MERIDIJAN 2:5
SPARTAK OMLADINA : KORNER 0:3
FK ĐURĐIN : GEBI 2:11
PROLOGIS : TREĆA...

detaljnije
Post date: Pon, 22.12.2014 - 00:07

Predstojećeg vikenda 20. i 21. decembra nastavlja se 42. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Predstoje veoma zanimljivi dueli koji će odlučiti o ekipama koje prolaze u dalji krug takmičenja i nastavljaju takmičenje u osmini finala. 

Rezultati nakon prva dva dana turnira:  

A Grupa

  • Suboticatrans   - Prosklad    2:3
  • Jasimpeks Suinfo  -  Bebe    2:8
  • Prosklad  -  Jasimpeks Suinfo  4:1
  1. Prosklad             2         2        0       0     7:3      6                                   
  2. Bebe                    1        1         0       0     8:2      3                          
  3. Sutrans               1        0         0       1...
detaljnije
Post date: Pet, 19.12.2014 - 22:33
Custom Search