Spartak savladao Suboticu u kontrolnom meču

Sre, 21.01.2015 - 16:02 -- dejan.vukovic

Spartak – Subotica 4:0 (1:0)

Subotica, pomoćni teren Gradskog stadiona. Sudija: Tadija Stantić, pomoćnici: Miroslav Kantor i Kristijan Čapo (svi iz Subotice). Strelci: Balabanović u 14.,Ivanović u 60., Plavšić u 74. i Maksimović u 90. minutu (svi za Spartak).

Spartak: Mirković, Farkaš, Mezei, Kovačević, Banjac, Balabanović, Zlatković, Matić, Mrkela, Jakovljević, Georgijević. Igrali su još: Dukić, Mazić, Štrbac, Milošević, Jočić, Maksimović, Ljubenović, Ivanović, Plavšić, Ilić.

Subotica: Janošević, Jukić, Ilovac, Masalušić, N. Vojnić, Đuranović, Benjak, Vukov, B. Nikšić, D. Vojnić. Igrali su još: Babić, Drčelić, Rajak, Stipančević, Popović, Ivić, T. Nikšić, Todorović, Mezei.

Fudbaleri Spartaka su u drugoj pripremnoj utakmici bili znatno efikasniji. Nakon meča sa Jadranom u Feketiću koji je završen bez golova, danas su na pomoćnom terenu Gradskog stadiona savladali ekipu Subotice sa 4:0. 

Spartak je meč počeo u kombinovanom sastavu. Nametnuli su svoj ritam od samog početka i već u 14. minutu došli do prednosti, Farkaš je odlično prošao po desnoj strani, pronašao slobodnog Balabanovića na suprotnoj stativi koji sa par metara loptu sprema u mrežu. Subotica je odgovorila u sledećem minutu kada je Vojnić odlično šutirao, no još je bio uspešniji golman Mirković koji loptu šalje van terena. 

Na početku drugog poluvremena obe ekipe su izvršile veliki broj promena. Nakon desetak minuta igre u nastavku Spartak je zapretio preko Ilića koji je glavom pokušao da savlada golmana. Prednost su udvostručili u 60. minutu igre iz kombinacije koje je potekla od Ilića da bi preko preko Plavšića lopta došla do Ivanovića koji postiže gol. Plavšić je u 74. minutu povećao prednost na 3:0. Usledila je šansa za Suboticu međutim na šut Mezeija, golman Mirković odlično je odreagovao. Konačan rezultat od 4:0 postavio je Maksimović nakon duplog pasa sa Ilićem.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search