Poraz odbojkaša

Sub, 28.02.2015 - 11:10 -- dejan.vukovic

Spartak – Jedinstvo 0:3 (14:25, 22:25, 18:25)

Subotica, Hala sportova, gledalaca: oko 200. Sudije: Vladimir Stojanac i Milan Đurić.

Spartak: Jungić, Janačkov, Medan, Juhas, Čajić, Konkolj (libero), Eremić, Pualić, Dodić, Jovanović, Tumbas, Lozić.

Jedinstvo: Zindović, Mladenović (libero), Lazarević, Stanić, Manojlović, Radišić, Majstorović, Pajić, Madić, Matijašević, Skovina, Paravanja.

Odbojkaši Jedinstva iz Stare Pazove zasluženo nose bodove iz Subotice. Odličnom i požrtvovanom igrom savladali su Spartak sa maksimalnim rezultatom. 

Jedinstvo je povelo u prvom setu, poenima Zindovića stigli su do 4:9. Prednost su ubrzo povećali, tako da je sredinom seta poveli sa 8:15. Nisu uspeli domaći da se rezultatski približe tako da je prvi deo brzo okončan u korist Jedinstva 14:25. 

Spartak se vratio u meč i početkom drugog seta imao prednost od 5:1. Blokovima Lozića i Eremića poveli su sa 7:5, međutim nisu nastavili u istom ritmu. Jedinstvo je napravilo preokret i u finiš ušli sa velikih pet poena prednosti, 15:20. Spartak je uveo neizvesnost, smanjili su razliku, spasili dve set lopte no treću je iskoristio Matijašević za prednost Jedinstva od 2:0 u setovima. 

Jedinstvo je povelo sa 8:3 u trećem setu. Poremetili su igru Spartaka koji nije uspeo da se vrati. Na tehmičkom tajma autu bilo je 5:12 za goste i već tada je bilo jasno da bodovi odlaze iz Subotice. Smanjili su subotičani prednost na četiri poena, no finiš seta ponovo je pripao Jedinstvu koji ubrzo osvajaju set za maksimalnih 3:0. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search