Karatisti Enpija učestvovali na dva Internacionalna turnira

Pon, 02.03.2015 - 13:42 -- dejan.vukovic

Karate klub Spartak učestvovao je na dva Internacionalna turnira, na Banzai Kupu u Aradu u Rumuniji i na Internacionalnom turniru Banja Luka open 2015.  

Na Internacionalnom Banzai Kupu u Rumuniji učestvovalo je oko 500 takmičara iz Italije, Poljske, Slovačke, BiH, Srbije, Mađarske i Rumunije. Šotokan karate savez je nastupio sa 18 takmičara, dok su karate klub Enpi predstavljala 4 takmičara. U konkurenciji kadeta, Dimitrije Anđelović je u borbama osvojio zlatnu medalju, dok su u konkurenciji pionira Uglješa Anđelović i Stefan Ćeran osvojili bronzane medalje. Uglješa u katama a Stefan u borbama. Vukašin Anđelović je osvojio 4. mesto.

Karatisti Enpija učestvovali su i na Internacionalni karate turniru "Banja Luka open 2015'' koji je održan u Banja Luci. U konkurenciji 600 takmičara iz R. Srpske, BiH, Srbije i Slovenije subotičani su imali dva svoja takmičara. Grbić Vladan je nastupio u apsolutnoj seniorskoj kategoriji u borbama. Iako je tek ušao u seniorske vode, odlično je odradio mečeve i ostvario plasman između 5 i 8 mesta. Grbić Sanja je u konkurenciji kadetkinja osvojila 1. mesto u borbama.

Sledećeg vikenda karate reprezentacija Srbije, među kojima ima i karatista Enpija, pripremaće se za nastup na Prvenstvu Evrope koje će se održati 18 i 19. aprila u Letoniji. Pripreme će se održati Feketiću. Klub će sledećeg vikenda nastupiti na revijalnim karate turnirima u Baču i Zvorniku (R. Srpska).

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search