Promocija škole FK Spartak u OŠ "10 Oktobar"

Pet, 06.03.2015 - 01:01 -- dejan.vukovic

Fk Spartak započeo je akciju promocije škole fudbala u Subotičkim osnovnim školama. Danas su posetili OŠ "10. Oktobar", čiji mališani su se družili sa prvotimcima subotičkog superligaša. Školu su posetili koordinator škole fudbala, Dalibor Sekulović i prvotimci Branimir Jočić, Đorđe Ivanović strelac pobedonosnog gola protiv OFK beograda i golman Đorđe Lazović.

Mališane je na početku pozdravio pomoćni trener prvog tima i ujedno kordinator mlađih selekcija, Dalibor Sekulović. Upoznao ih je sa radom škole fudbala i pozvao ih da posete treninge Spartaka. Usledilo je predstavljanje prvotimaca koji su im ispričali svoje prve korake sa fudbalskom loptom. Deca su ih pažljivo slušala a posle sa uživanjem posmatrala i divila se njihovim fudbalskim umećem u baratanju sa loptom. Na red je došlo druženje kroz zajedničke igre 

Na kraju, igrači su obradovali mališane sa godišnjim kalendarima, torbama za patike i drugim navijačkim rekvizitima. Nije izostalo ni potpisivanje autograma i na kraju zajedničko fotografisanje. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search