Ne upravljaj vozilom pod utjecajem alkohola!

            Tájékoztatjuk Szabadka város lakosságát, hogy 2015. április 1-jén 9,00 és 15,00 óra  között közlekedésbiztonsági akciót hajtunk végre melynek célja, hogy felhívjuk a fiatal sofőrök figyelmét az ittas vezetés veszélyeire.

            Az akciót a Szerbiai Közlekedésbiztonsági Ügynökség bonyolítja le az Építési, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztériummal, valamint az önkormányzatokkal és az ország területén működő parkolás-üzemeltető vállalatokkal együttműködésben. Szabadka területén az akciót a szabadkai Parking Kommunális Közvállalat, Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsa és a közigazgatási hivatal közlekedési ügyekben illetékes titkársága valósítják meg.

            Az akció keretében a Parking KKV őrei az említett napon szórólapokat helyeznek majd el a parkoló járművek szélvédőjén, melyekkel arra szeretnék felhívni a sofőrök figyelmét, hogy NE VEZESSENEK ITTASAN!

 Szabadkán, 2015.03.30-án

Goran Išpanović, gazdasági és kommunális ügyintéző

 Jovana Glogovac, közlekedési ügyekkel foglalkozó jogász

 

*

 

            Obavještavamo građane Subotice da će dana 1. travnja 2015. godine u razdoblju od 09,00 do 15,00 sati biti provedena akcija koja je usmjerena na unaprjeđenje sigurnosti prometa s ciljem skretanja pozornosti mladim vozačima na posljedice vožnje pod djelovanjem alkohola.

            Akciju organizira Agencija za sigurnost prometa Republike Srbije u suradnji s Ministarstvom građevinarstva, prometa i infrastrukture, kao i lokalnim samoupravama i parking-servis poduzećima na cijelom području Republike, a na području Grada Subotice provode je JKP „Parking“ Subotica, Vijeće za sigurnost prometa Grada Subotice i Tajništvo  Gradske uprave nadležno za promet.

            Akcija podrazumijeva da će navedenog dana kontrolori JKP „Parkinga“ postaviti letke na parkiranim vozilima u svim parkirališnim zonama, s porukom koju nosi ova akcija: NE UPRAVLJAJ VOZILOM POD UTJECAJEM ALKOHOLA!

 U Subotici, 30. 3. 2015. godine

 

**

 

            Obaveštavamo građane Subotice, da će dana 1.aprila 2015. godine u periodu od 09,00-15,00 časova biti sprovedena akcija koja je usmerena na unapređenje bezbednosti saobraćaja sa ciljem skretanja pažnje mladim vozačima na posledice vožnje pod dejstvom alkohola .

 

            Akciju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukrure, kao i lokalnim samoupravama i parking-servis preduzećima na celoj teritoriji Republike, a na teritoriji Grada Subotice sprovode je JKP "Parking" Subotica,  Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice i Sekretarijat Gradske uprave nadležan za saobraćaj.

 

            Akcija podrazumeva da će  navedenog dana konrolori JKP „Parkinga“ postaviti letke na parkiranim vozilima u svim parking zonama, sa porukom koju nosi ova akcija: NE UPRAVLJAJ VOZILOM POD UTICAJEM ALKOHOLA!

 U Subotici, 30.3.2015 godine

Goran Išpanović, izvršilac za ekonomske i komunalne poslove

Jovana Glogovac, izvršilac za pravne poslove u oblasti saobraćaja

Custom Search