Odbojkašice Spartaka dočekuju Zvezdu u majstorici

Uto, 21.04.2015 - 22:56 -- dejan.vukovic

Odbojkašice Spartaka nalaze se na korak do plasmana u finale play offa, iaoko je Crvena Zvezda slavila u obe utakmice u Subotici. Uspele su Golubice da se uzdigni i sa dve pobede u Beogradu izjednače rezultat u seriji tako da će duel u sredu od 19 časova u Hali sportova odlučivati o finalisti.

Jedna od naiskusnijih u redovima Spartaka je Tanja Sredić, koaj ističe da je možda i najrealnije da finalistu odlučuje peta utakmica. – Ovo je ipak derbi drugo i trećeplasirane ekipe, koje imaju podjednaki kvalitet. Ko bude spremniji i ko bude jači na psihološkom planu će da pobedi. Mislim da smo nesrećno, pogotovo u drugom meču, doživele poraz. Zvezda je imala dva meča u Beogradu, ali nisu uspele da nas savladaju. Sada je sve opet u našim rukama, ponovo je nerešeno. Verovale smo da Zvezda ne može da nas pobedi tri puta za redom, odigrale smo odlično, podigle smo nivo igre i zasluženo smo vratili seriju u Suboticu gde će se odlučivati o finalisti.

Očekuje se teška utakmica u kojoj se odlučuje o finalsiti, nema više popravnog. Sredićeva se nada da Spartak može do treće pobede uz maksimalnu pažnju i požtrvovanje. – Ova utakmica će biti priča za sebe, a u takvom meču moramo da zaigramo od početka maksimalno angažovano i borbeno. Zvezda je propustila dve meč lopte, možda će biti malo više opterećeni tom činjenicom, ali to nije razlog da popustimo koncentraciju. Sve se odlučuje u jednom meču, a u njemu Spartak mora biti bolji. Pokazale smo na prethodnim mečevima kakav karakter imamo, a sada još jednom to treba da potvrdim.

Pozivamo navijače i ljubitelje odbojke da dođu u Halu sportova u sredu 22. aprila u 19 časova i pruže podršku ovim igračicama koje će se potruditi da opravdaju to poverenje, pruže još jednu dobru partiju i plasiraju se u finale.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search