Otvaranje moto sezone tradicionalnim moto partijem

Čet, 23.04.2015 - 09:11 -- dejan.vukovic

Petim međunarodnim humanitarnim Open moto partijem započinje moto sezona OLd Bikersa. Parti će se održati u Hajdukovu u subotu 25. aprila sa početkom od 10 časova u organizaciji MK Old Bikers moto kluba. 

- Grad Subotica podržava ovu manifestaciju već pet godina. Okupiće se oko 400 gostiju iz šest zemalja. U celoj ovoj prtiči uključen je i Old tajmer klub i zasigurno je da ćemo uvek pomagati ovakve skupove koji za cilj imaju i promociju Palića i Subotice kao turističke destinacije. - rekao je Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. 

Program počinje u 10 časova dolaskom gostiju i malom priredbom. Oko 12 časova se u manjim grupama kreće na Bunarić gde će biti osveštenje motora i starih vozila u saradnji sa Old Timer klubom iz Subotice. Osveštenje će početi u 13 časova zajedno katoličko i pravoslavno. Po povratku u Hajdukovo biće ručak za pozvane goste nakon čega kreće zabava. 

Parti ima humanitarni karakter, sva dobrovoljno prikupljena sredstva daće se Lurko hazu u Hajdukovu i dečijem odeljenju Subotičke bolnice. 

 

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search