Spartak Vojput dočekuje Vojvodinu

Čet, 23.04.2015 - 09:51 -- dejan.vukovic

Nakon veoma uzbudljive odbojkaške utakmice u kojoj su golubice izborile plasman u finale večeras nas očekuje derbi susret rukometnog play offa. Spartak Vojput će u petom kolu play offa ugostiti ekipu aktuelnog prvaka Srbije, ekipu Vojvodine. Protivnik za respekt koji je ostvario maksimalan učinak u play offu. Međutim, svoju šansu traže i subotičani koji će pokušati da iznenade lidera na tabeli.

Nakon nesretnog gubitka bodova u Kragujevcu, pred rukometašima Spartak Vojputa nalazi se nova utakmica i novi izazov. Svi su spremni i željno iščekuju duel sa Vojvodinom. Po rečima Ratka Vujovića atmosfera u ekipi je odlična - Očekuje nas teška utakmica sa najboljom ekipom naše lige. Poštujemo protivnika, ali sigurno da tražimo svoje šanse i da ćemo sve dati da ostvarimo novu pobedu. Pred početak prolećnog dela odigrali smo sa njima utakmicu koja je završena bez pobednika. Očekujem dobru igru sa naše strane i povoljan rezultat.

Spartak Vojput će biti kompletan na utakmici pošto se u tim vraća i Lojaničić koji je pauzirao u Kragujevcu. Utakmica se igra u Hali sportova u četvrtak 23. aprila od 19 časova

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search