Fudbaleri Spartaka dočekuju Novi Pazar

Pet, 24.04.2015 - 22:19 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u dobroj atmosferi očekuju ekipu Novog Pazara. Osvojen bod u Kruševcu i dobra igra podigli su samopouzdanje igračima. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u subotu 25. aprila sa početkom od 16 časova. 

Novi šef struke Stevan Mojsilović respektuje protivnika, ali se okreće igri Spartaka – Očekuje nas jako iskusan protivnik, ekipa Novog Pazara je verovatno među dve najiskusnije ekipe u Super ligi. Imaju najiskusnijeg trenera, dovoljno je pogledati biografiju Kosanovića i spisak klubova u kojima je radio, pa je lako zaključiti o kakvom se treneru radi. Imaju dobar niz u prethodnim mečevima, imaju dosta pojedinaca koji dobro igraju fudbal i umeju da postignu pogodak iz situacija koje ne liče na gol. Međutim, uvek se okrećem našoj ekipi i onome što radimo na trenizima. Ponovo moram da pohvalim igrače jer su dobro radili cele nedelje, predstoji nam odlazak u karantin, video-analiza, pripreme. Meč protiv Novog Pazara dočekujemo spremniji nego protiv Napretka jer smo imali više zajedničkog rada. 

Kapiten Spartaka, Vladimir Torbica želi da se revanširaju za prošlogodišnji poraz. - Ekipa Novog Pazara je pokazala i ovog proleća da je kvalitetna i ozbiljna. Mi smo črvsto rešeni da im se revanširamo za prošlogodišnji poraz, jer je to bila utakmica u kojoj smo mogli da dožemo do tri boda, ali smo kažnjeni za propuštene šanse. Nas u ovom susretu zanimaju sva tri boda. Sve misli su usmerene ka tome, ali to ne znači da ćemo da srljamo i izgubimo našu koncepciju igre. Znamo šta nas čeka, analizirali smo protivnika i verujem da ćemo uspeti da pružimo odično partiju, a za to nam daje nade i odlična utakmica u Kruševcu koju smo mogli i da dobijemo.

Izostaće Srđan Plavšić koji se povredio u dresu reprezentacije u meču protiv Hondurasa. Po rečima novog šefa struke, Spartak ima dovoljno igrača koji će spremni istrčati na teren i fokus je na onim akoji će zaigrati. Pozvao je pobliku da podrže ekipu koja će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat i osvoji nove bodove. 

 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search