Niz medalja karatista Enpija

Pon, 25.05.2015 - 21:53 -- dejan.vukovic

Karatisti Enpija proteklog vikenda učestvovali su na nekoliko takmičenja. 

Na Hase-Do karate kupu koji je održan u Zenici 23. maja subotičani su u konkurenciji takmičara iz Srbije i BiH ostvarili odlične rezultate. Ćeran Stefan je osvojio dve zlatne medalje, u katama i borbama pojedinačno, Stipić Luka zlatnu medalju u borbama dok je Jovičić Dragoslav osvojio srebrnu medalju u borbama.

Karatisti Enpija učestvovali su i na Caribrod Openu koji je održan u Dimitrovgradu 24. maja. U konkurenciji takmičara iz Bugarske i Srbije, Belina Nemanja je osvojio zlatnu i bronzanu medalja u borbama, dok je Belina Nikola zauzeo plasman od 5-8 mesta.

U Bačkoj Palanci održan je Memorijal Dragana Tota – Totka, na kome su karatisti Enpija ostvarili sledeće rezultate: Anđelović Uglješa – zlato u katama, Anđelović Vukašin, zlato u katama, Buljovčić Dario – zlato u borbama, Cvijin Nađa – zlato u katama i borbama, Anđelović Dimitrije – zlato u borbama

I konačno na Okinava kupu koji je održan u  Subotici, 23. maja karatisti Enpija su osvojili niz medalja. Zlatnu medalju osvojio je Uzelac Nikola. Srebrne medalje su pripale Roganović Marku, Horvat Višnji, Horvat Vladanu, Jovanić Mateji i Ilić Milici. Bronzane medalje osvojili su Janjić Andrej, Stoparić Kosta i Miljković Milica.

Sledećeg vikendatakmičari KK Enpi učestvovaće na turnirima u Jagodini i Vranju.

Autor teksta: 
Custom Search