Seminar UZBUDLJIVI GRADOVI - Kreativni menadžment manifestacija i učešće publike u revitalizaciji grada

Pet, 29.05.2015 - 12:13 -- likovni.susret

U petak, 5. juna, u Modernoj galeriji “Likovni susret” u Subotici biti održan seminar UZBUDLJIVI GRADOVI-Kreativni menadžment manifestacija i učešće publike u revitalizaciji grada. Seminar je deo istoimenog projekta koji je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i informisanje, a vodi ga Udruženje “Kreativna Srbija” u partnerstvu sa Fakultetom za sport i turizam TIMS iz Novog Sada, Izdavačkom kućom Klio i Udruženjem Evropa Nostra Srbija. Lokalni partner je Moderna galerija “Likovni susret” iz Subotice.
Program seminara realizuje se u formi predavanja i radionica koncipiranih tako da podstaknu formulisanje ideja i razvoj projekata koje povezuju kulturu, turizam i lokalni razvoj, kao i uspostavljanje mreža saradnje između predstavnika lokalnih vlasti, kulturnih i turističkih organizacija, pojedinaca i inicijativa.
 

Tokom leta i jeseni 2015. godine, učesnici seminara imaće priliku za mentorsko vođenje i stručne konsultacije u razradi projektnih ideja do kojih se došlo tokom seminara, sa timom stručnjaka iz oblasti turizma, menadžmenta u kulturi i muzeologije. Uspešni projekti i inicijative biće predstavljeni krajem tekuće godine na konferenciji koja će okupiti timove iz različitih gradova Vojvodine.
 

Na seminaru mogu učestvovati stručnjaci, saradnici iz oblasti kulture i turizma.
 

Prijavu za seminar i popunjenu anketu pošaljite nam do ponedeljka, 1. juna na e-poštu:  [email protected]
Anketu za popunjavanje poslaćemo svima prilikom prijave

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Pet, 05.06.2015 - 09:30
Vreme održavanja - kraj: 
Pet, 05.06.2015 - 16:00
Kategorija: 
Custom Search