Širokim asfaltom do Matijević Agrara - Ravnice Bajmok

Uto, 23.06.2015 - 13:14 -- nikola.tumbas
ulica Rade Končara Bajmok
Jene Maglai i Petar Matijević Izjave za medije u Ravnici Bajmok
Jene Maglai i Petar Matijević Izjave za medije u Ravnici Bajmok

Prvo zajedničko ulaganje lokalne samouprave i privatne kompanije u putnu infrastrukturu Bajmoka. Put je dug 3250 metara. Od strane grada uloženo je 16 miliona a kompanija Matijević je dala oko 59 miliona dinara.

U prilogu izjave za medije

Jene Maglai - Voleo bih da ubuduće ima ovakvih primera više gde grad Subotica sa kompanijama koje rade nađe zajednički interes u oblasti infrastrukture ili nekih drugih projekata koji su bitni za zajednicu da zajednički investiramo, da udružujemo sredstva i da na taj način realizujemo zajednički interes...

Pre nekoliko godina ovaj prostor je bio sasvim drugačiji, bio je dosta devastiran i vidimo da ovde imamo pravog domaćina, gazdu koji vodi računa i to mi je drago.

Petar Matijević, vlasnik kompanije Matijević Agar - Mislim da je ovo jedan veliki iskorak, mislim prvredni a može se reći i politički, da je jedna  drušvena zajednica investirala sa privatnom firmom. Jer ovo je kod nas obično tabu tema, jer odma se misli da će biti nešto ispod žita.

Ja dolazim tu često, ali ovaj put sam se zabunio, nisam prepoznao da je to put do naše kompanije. Znači da smo napravili jedan veliki korak i pomogli široj društvenoj zajednici...

Custom Search