Remi Bačke i Radničkog

Sub, 26.09.2015 - 20:08 -- dejan.vukovic

Bačka - Radnički (Šid) 0:0

Subotica, Stadion kod Somborske kapije. Gledalaca: oKo 200. Sudije: Nikola Malidžan (Novi sad)

Fk Bačka: Tasić, Kiš (75. Kozoš), Baljak, Ćalasan, Ušumović, Vukmanović, Nikić (64. Vojnić), Radosavljev, Mihajlović, Zlatković (80. Jakovljević), Šveljo.

FK Radnički: Tojagić, Kucalović, Raičević, Lovrić, Aperlić, Ožvat, Halilović, Pendo (77. Savić), Tepić, Soković (86. Đačanin) i Uglješič.

Fudbaleri Bačke nisu uspeli da savladaju Radnički, uprkos dominaciji tokom svih devedeset minuta igre. Čvrsta odbrana gostiju na čelu sa danas odličnim golmanom Tojagićem odolela je svim pristiscima

Domaći su ofanzivno počeli susret, prvu priliku imao je Zlatković u 2. minuti susreta.  Igrao se deseti minut kada je Mihajlović sa pola terena idealno uposli Ušumovića koji sa oko 11 metara glavom pogađa golmana Radničkog. Bačka je nastavila sa pritsicima tako da se igra preselila na polovinu Radničkog. Nakon pola sata igre pokušao je Baljak iz teške situacije sa same korner linije ali golman Tojagić se nije dao iznenaditi. Par minuta kasnije Zlatković je prebacio gol sa par metara. 

Gosti su se za kratko oslobodili pritiska početkom drugog poluvremena. Usledila je i prilika mladog Sokovića, čiji šut lako zaustavlja golman Tasić. Bačka je ubrzo ponovo kontrolisala igru na terenu. Usledio je odličan šut Vojnića sa oko 20 metara i još bolja intervencija Tojagića koji krajnjim naporom loptu izbacuje u korner. Šansu za pobedu subotičani su propustili u poslednjim trenucima susreta. nakon gužve u šesnaestercu gostiju lopta je došla do Jakovljevića koji je šalje tik uz spoljini deo stative u gol aut.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search