Fudbalerke slavile protiv Mašinca

Pon, 28.09.2015 - 18:17 -- dejan.vukovic

ŽFK Mašinac – ŽFK Spartak 0:3 (0:2)

Niš.Stadion ŽFK Mašinac, Delijski vis. Sudija: Gordana Kuzmanović (Lazarevac). Strelci: Tijana Krstić u 35 i 82 minutu, Tijana Matić u 42 minutu

ŽFK Mašinac: Marinković, Stevanović, Smiljković, Stanković, Mišeljić, Ivanović, Krstić, Lazarević, Kožović, Vasiljković(Milivojević), Trnavac(Štimac)

ŽFK Spartak: Kostić, Vajda, Krstić, Radanović, Malešević, Poljak, Filipović, Nikolić, Ilić, Matić, Ngaska (Marenić).

Fudbalerke Spartaka nastavile su sa odličnim igrama u prvenstvu. U 5. kolu Super lige Srbije savladale su velikog rivala ekipu Mašinca na njihovo terenu u Nišu sa 3:0 i time već sada najavile ozbiljnu kandidaturu za novog prvaka države.  

Kao što se očekivalo utakmica je bila dostojna derbija, taktički izuzetno zanimljiva. Golubice u prvih dvadeset minuta nisu uspele da stvore ozbiljniju priliku da ugroze golmana Anu Marinković, ali sa druge strane ni domaći nisu imali ni jednu ozbiljniju priliku. Subotičanke su ubrzo uspele da preuzmu terensku inicijativu što su isloristile u 35. minutu i preko Tijane Krstić stigle u vodstvo. Sedam minuta kasnije Tijana Matić je povećala vodstvo na 0:2.

Drugo poluvreme nije donelo značajnije promene u igri. Igrao se čvrst fudbal najčešće na sredini terena. Konačan rezultat postavila je Tijana krstić osam minuta pre kraja susreta. 

Autor teksta: 
Custom Search