Izgradnja vodovodne mreže u MZ „Makova sedmica"

Kategorija: 

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Javornik“ d.o.o. iz Subotice (izvođač) i „Potiski vodovodi“ d.o.o. iz Horgoša (član iz grupe ponuđača), potpisali su, 16. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci o izvođenju radova – Izgradnja vodovodne mreže duž ulice Đeri Ferenca, 381. Nova, Segedinska kao i krakovi I, II (382. Nova) i III na teritoriji MZ „Makova sedmica“.

Vrednost ugovorenih radova je 5.009.739,24 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora. Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 7.401.970,00 dinara (bez PDV-a).

Bespovratna finansijska sredstva u iznosu od 7.401.970,00 dinara za realizaciju projekta - Vodovod u ulicama Đeri Ferenca (sa krakovima 1,2 i 3), Segedinska i 381. Nova u MZ „Makova sedmica“ – obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine, po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, namenjenih za projekte izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sistema za vodosnabdevanje, pripremu vode za piće, prikupljanje, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda u javnoj svojini na teritoriji AP Vojvodine. 

 

KANCELARIJA ZA MEDIJE

***

Vízvezeték-építés a makkhetesi Helyi Közösségben

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, a szabadkai Javornik Kft. (kivitelező) és a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. képviselői (ajánlattevők csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 16-án szerződést írtak alá vízvezeték közbeszerzési eljárás keretében történő megépítéséről a makkhetesi HK területén, mégpedig a Győri Ferenc utcában, a 381. Új és a Szeged utcában (I. és II. szárnyvezeték) valamint a 382. utcában (III. szárnyvezeték).

A leszerződött munkálatok értéke áfával együtt 5.009.739,24 dinár. A kivitelező kötelezte magát, hogy a szerződés megkötésétől számított 89 napon belül befejezi a munkálatokat. A munkálatok áfa nélküli értéke 7.401.970,00 dinár.

A vízvezeték a makkhetesi Helyi Közösség területén levő Győri Ferenc utcában (az 1, 2 és 3. szárnyvezetékkel együtt) és a Szeged, valamint a 381. utcában elnevezésű projekt megvalósításához Vajdaság Autonóm Tartomány Nagyberuházások Igazgatósága térítésmentesen biztosított 7.401.970,00 dinárt. Az eszközöket a vajdasági vízellátás és vízvédelem területére kiírt nyilvános pályázat keretében ítélte oda a vízellátási rendszerek építésére, felújítására és szanálására, az ivóvíz-előkészítésre valamint a szennyvizeknek a köztulajdonban levő területekről történő összegyűjtésére, elvezetésére és tisztítására szolgáló előirányzat terhére. 

 

VÁROSI SAJTÓKÖZPONT

  

***

Izgradnja vodovodne mreže u MZ „Makova sedmica“

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Gradonačelnik Subotice Jenő Maglai i predstavnici poduzeća „Javornik“ d.o.o. iz Subotice (izvođač) i „Potiski vodovodi“ d.o.o. iz Horgoša (član iz grupe ponuđača), potpisali su, 16. rujna 2015. godine Ugovor o javnoj nabavi o izvođenju radova – Izgradnja vodovodne mreže duž ulice Ferenca Győrija, 381. nova, Segedinska kao i krakovi I., II. (382. nova) i III. na području MZ „Makova sedmica“.

Vrijednost ugovorenih radova je 5.009.739,24 dinara, s PDV-om. Izvođač se obvezuje ugovorene radove završiti u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora. Procijenjena vrijednost javne nabave iznosi 7.401.970,00 dinara (bez PDV-a).

Bespovratna financijska sredstva u iznosu od 7.401.970,00 dinara za realizaciju projekta - Vodovod u ulicama Ferenca Győrija (s krakovima 1,2 i 3), Segedinska i 381. nova u MZ „Makova sedmica“ – osigurala je Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine, po javnom natječaju za financiranje i sufinanciranje projekata u području vodoopskrbe i zaštite voda, namijenjenih za projekte izgradnje, rekonstrukcije i saniranja sustava za vodoopskrbu, pripremu pitke vode, prikupljanje, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda u javnom vlasništvu na području AP Vojvodine. 

 

URED ZA MEDIJE

Custom Search