Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u MZ „Palić“

Kategorija: 

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Tehnograd 2010“ d.o.o. iz Subotice (izvođač) i DTD-VDP „Severna Bačka“ (član iz grupe ponuđača) potpisali su, 23. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u Mesnoj zajednici „Palić“.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 970.950,00 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora.

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u MZ Palić“ sredstva u ukupnom iznosu od 1.300.101 dinar zajednički su obezbedili Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (1.040.000 dinara), po osnovu raspisanog konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine,  i grad Subotica (260.101 dinar).

KANCELARIJA ZA MEDIJE

***

Csatornaépítés Palicson u Luka Mardešić utcában

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, a szabadkai Tehnograd 2010 Kft. (kivitelező) és az Észak-Bácskai DTD-VTV képviselői (az ajánlattevők csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 15-én szerződést írtak alá közbeszerzés tárgyát képező csatornaépítési munkálatokról a palicsi Helyi Közösségben, mégpedig a Luka Mardešić utcában.

A leszerződött munkálatok értéke áfával együtt 970.950,00 dinár. A kivitelező kötelezte magát, hogy a szerződés megkötésétől számított 89 napon belül befejezi a munkálatokat.

A Palics HK Luka Mardešić utcai csatornahálózat építése elnevezésű projektre összesen 1.300.101 dinárt együttesen biztosított a Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság (1.040.000 dinárt) és Szabadka Város (260.101 dinárt). Az eszközöket a Vajdaság AT köztulajdonban levő vízügyi létesítmények, valamint fekális csatornázási létesítmények építésének és felújításának társpénzelésére kiírt pályázat keretében ítélték oda.

VÁROSI SAJTÓKÖZPONT

***

 

Izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici Luke Mardešića u MZ „Palić“

Gradonačelnik Subotice Jenő Maglai i predstavnici poduzeća „Tehnograd 2010.“ d.o.o. iz Subotice (izvođač) i DTD-VDP „Severna Bačka“ (član iz skupine ponuđača) potpisali su 23. rujna 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavi o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici Luke Mardešića u Mjesnoj zajednici „Palić“.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 970.950,00 dinara, s PDV-om. Izvođač se obvezuje ugovorene radove završiti u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora.

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici Luke Mardešića u MZ Palić“ sredstva u ukupnom iznosu od 1.300.101 dinar zajednički su osigurali Pokrajinsko tajništvo za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (1.040.000 dinara), na temelju raspisanog natječaja za dodjelu sredstava za sufinanciranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnom vlasništvu i objekata fekalne kanalizacije na području AP Vojvodine,  i grad Subotica (260.101 dinar).

URED ZA MEDIJE

 

Custom Search