Dobrom odbranom do pobede

Sre, 07.10.2015 - 22:38 -- dejan.vukovic

Rukometni klub Subotica Unit nastavio je i proteklog vikeda takmičenje u okviru Lige Vojvodine za mlađe kateogrije. Igrači u kategoriji 1999. godište i mlađi nastupili su na turniru u Temerinu, gde su u okviru dva kola Lige Vojvodine zabeležili dve pobede. Subotica je prvo sa 16:14 (6:8) savladala ekipu Zrenjanina, da bi potom sa 18:14 (7:7) bila bolja od Mladosti TSK.

Kako ističe Vuk Stanković, jedan od trenera u RK Subotica Unit, razlozi pobede, i to uglavnom protiv starijih igrača, leže u dobroj odbrani i timskom duhu. – Iako smo po godinu dana mlađi od rivala, naši igrači su pkazali neverovatnu želju, borbenost, timski duh, a sve je to donelo dve važne pobede. Igrali smo zaista dobru odbranu, možda i najbolju u poslednje dve godine. Naravno, ni to nije slučajno, iza nas je dobar rad tokom leta, bili smo i na dva jaka turnira. Hemija među igračima postoji, razvio se timski duh, samopouzdanje je pojačano, pa se nadamo još boljim igrama – istakao je Stanković.

U igri RK Subotica Unit istakli su se posebno Rosić, Kojadinović, Medić i Suknović, uz, naravno, sve ostale igrače. Golove u meču protiv Zrenjanina su postigli Kojadinović 7, Rosić 3, Suknović 2, Reljić 2 i Medić 2, a protiv Mladosti Rosić 6, Kojadinović 4, Suknović 4, Reljić 2, Medić 1, Radulović 1.

RK Subotica Unit: Sergej Mladenović, Milan Reljić, Milja Lazić, Milan Lazić, Nikola Rosić, Vlado Šaranović, Stevan Milisavljević, Uroš Kojadinović, Veljko Todić, Danilo Ambruš, Luka Papeš Bogosavljev, Branko Radulović, Stefan Medić, Dejan Suknović, Nemanja Obradović.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search