Lokalni rukometni derbi odigran u Vrbasu

Sre, 21.10.2015 - 23:25 -- dejan.vukovic

U nastavku Lige rukometnog saveza Vojvodine za mlađe kategorije održan je turnir u Vrbasu. Kao i proteklih vikenda turnir je poslužio da se odigraju dva kola

Rukometaši RK Subotica Unit (1999. godište i mlađi)  poraženi su u obe utakmice. U prvom duelu ekipa Subotica Unit poražena je od domaćeg Vrbasa sa 9:14 (2:3). U tvrdoj utakmici sa malo golova ekipu iz Subotice krasila je dobra odbrana, ali je u napadu malo šta polazilo za rukom. Uz dosta promašenih zicera, te odsustvo dva bolesna igrača, pobeda je zasluženo pripala domaćinu. Golove su postigli Kojadinović 4, Radulović 2, Reljić, Suknović, Rosić po 1.

U drugom duelu, u lokalnom derbiju, ekipa Spartak Vojputa savladala je Suboticu Unit sa 18:13 (12:7). Bio je to duel koji je prelomljen u ranoj fazi meča. Ekipa Spartak Vojputa je povela sa 4:1, potom i sa 9:4, a stečenu prednost je čuvala do kraja meča. Uz konstataciju da su falili bolesni igrači iz RK Subotica Unit poručuju da ih je ekipa Vojputa ovoga puta rezultatski nadigrala. Golove su postigli Suknović 6, Kojadinović 5, Reljić, Rosić po 1. Igrali su: D. Ambruš, M. Lazić, M. Reljić, S. Milisavljević, S. Mladenović, B. Radulović, D. Suknović, V. Šaranović, U. Kojadinović, V. Todić. Treneri: Saša Šaranović i Vuk Stanković.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search