Najava manifestacije VIII Dani svinja - stari recepti i jela

Čet, 05.11.2015 - 09:31 -- nikola.tumbas

4.novembra, u restoranu Fogodo na Šupljaku  "UDRUŽENJE ZA UZGOJ SVINJA RASE MANGULICA VOJVODINE" najavilo je manifestaciju pod nazivom, " VIII DANI SVINJA - STARI RECEPTI I JELA“,  koja će se održati u Subotici na  Trgu Republike, pored Plave fontane.

Manifestacija će obuhvatati prezentaciju proizvoda kako od mangulice tako i od obične svinje, i prezentaciju proizvoda od podolskog govečeta.Pored toga, u asortiman će biti uvršteni i proizvodi domaćih manufaktura, koji verno oslikavaju ponudu i mogućnosti Subotičke opštine.

Posetiocima će biti predstavljeni i prasići mangulice, dok će gurmani moći uživati u raznim specijalitetima .

Svečano otvorenje će se održati 18.11.2015 u 11 časova.

 U sklopu manifestacije , 20. novembra 2015. godine biće podolsko goveče na ražnju, koja će se peći pored Gabrić ćuprije na Prozivci,a zainteresovani mogu degustirati na licu mesta i u centru grada.

 Naša namera je da sa ovom ponudom upotpunimo zimski sadržaj našeg voljenog grada kao za naše sugrađane tako I za posetioce,koji slučajno ili namerno prolaze kroz naš grad.

Svečana večera Vas očekuje, 21. 11.2015., u restoranu BELLUM FOGADO,  na bazi švedskog stola sa konzumacijom pića, po ceni od 1500 din., uz muziku subotičkog benda Darido.

Pozivamo sve zainteresovane kako i posetioce tako i potencijalne izlagače (proizvođače prehrambenih proizvoda, domaće rakije, vina, starih zanata) da nam se jave putem mejla [email protected] ili na broj telefona 064/640-66-42 .

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search