Изабрано ново руководство Форума жена СПС-a

Ned, 15.11.2015 - 14:21 -- nikola.tumbas

На Другој изборној скупштини Форума жена СПС у Суботици која је одржана 13.11.2015. године у Суботици  изабрано је ново руководство  Форума жена СПС а.

Председништво ће убудуће бројати 9 чланица а за чланове Председништва изабране су: Тамара Дачић, Тамара Загорац Мештер, Марија Крстин Манчић, Нађа Вукмировић, Блажена Анђелић, Десанка Рашовић, Мирјана Калаба, Драгана Ђуровић и Снежана Стипић, Кандидациона комисија је представила кандидате а Скупштина ФОЖ-а СПС Суботица једногласно подржала избор Тамаре Дачић за председницу и Тамару Загорац Мештер за потпредседницу ФОЖ-а СПС у Суботици за наредне 4 године..

Бројним присутнима су се обратиле председница Форума жена СПС у Војводини и посланик у Скупштини АП Војводине Весна Бјелић Француски као и координаторка за Северно-бачки округ Сања Марић.

Представљен је и план активности ФОЖ у Суботици за наредни период од 4 године који ће биће усмерен на мобилизације грађанки и грађана  и на унапређењу квалитета живота, посебно осетљивих група као што су деца, стари, болесни, лица са инвалидитетом, избегла лица као и подршка хранитељицама, јер је овакав начин бриге о угроженим категоријама становништва примарни циљ Социјалистичке партије Србије.

Примарни циљ Форума жена ће бити да мотивише свaког појединца, у циљу активнијег ангажовања на плану хуманитарног и образовног рада, као и на пољу ширења друштвене креативности, културе и толеранције.

ГО СПС Суботица

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search