Pioniri RK Subotica u Super ligi Vojvodine

Čet, 26.11.2015 - 19:36 -- dejan.vukovic

Pionirska selekcija Rukometnog kluba Subotica Unit ostvarila je plasman u Super ligu Vojvodine. Do značajnog plasmana dečaci Subotice (igrači rođeni 2001. godine i mlađi) došli su okončanjem kvalifikacionog dela Rukometne lige Vojvodine. Na završnom turniru koji je odigran u Bečeju ostvarili su pobede protiv Spartak Vojputa i Cepelina, te, kao drugoplasirana ekipa stekli pravo igranja u Super ligi.

U meču protiv Vojputa zabeležena je ubedljiva pobeda od 19:8 (9:3), a bila je to najava dobrog vikenda. Subotica je otvorila meč serijom 8:1, te je u nastavku na krilima te prednosti mirno privela meč kraju. Golove su postigli Obradović 6, Suknović 5, Milisavljević 3, Radulović 3, Papeš-Bogosavljev 2, Šaranović 1. Drugi meč doneo je pobedu protiv Cepelina od 21:9 (12:5). Bio je to meč u kojem su rukometaši Subotice ponovo kontrolisali meč od početka do kraja. Meč je počeo serijom od 10:1, a visoka prednost na početku ostavila je trenerima mogućnost da na delu vide svu decu. Golove su postigli Lazić 4, Milisavljević, Obradović, Suknović po 3, Šaranović, Perović po 2, Papeš-Bogosavljev, Prole, Radulović, Žaki po 1.

Za RK Subotica Unit igrali su: D. Ambruš. M. Lazić, L. Papeš-Bogosavljev, S. Milisavljević, Đ. Ivić, S. Vojnović, S. Prole, V. Žaki, S. Mladenović, D. Suknović, B. Radulović, V. Perović, S. Lacić, N. Obradović, V. Šaranović. Treneri Vuk Stanković, Miloš Bjelica i Saša Šaranović.

Nakon dve završne pobede sledi mala pauza, a potom igranje u Super ligi Vojvodine, takmičenje koje je bilo ciljano, a koje počinje 12. i 13. decembra.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search