Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan

Pet, 27.11.2015 - 23:34 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u nedelju 29. novembra od 13 časova dočekuju Partizan u utakmici 19. kola Super lige u fudbalu. Tim povodom klub je održao konferenciju za štampu na kojoj je pored trenera Černišova i Kruščića prisutan bio i prvotimac Janko Tumbasović.

Andrej Černišov je zadovoljan radom fudbalera i najavljuje da jednoj od najboljih ekipa Srbije neće biti lako u Subotici - Spremali smo se dobro za meč protiv Partizana. Sve ono što smo planirali uspešno smo i ispunili. Znamo da ćemo u nedelju ugostiti veoma dobru ekipu, a to obećava dobru i interesantnu utakmicu protiv najveće ekipe u Srbijim. Mislim da je svakom igraču zanimljivo da igra protiv takve ekipe. Mislim da ćemo i mi i rivali prikazati dobar fudbal i biti deo dobre utakmice. Očekujem i dobru posetu na tribinama. 

Uprkos nešto slabijim igrama u domaćem prvenstvu Spartakov naredni rival pruža odlične partije u Evropi. Partizan je odigrao dobru utakmicu u Holandiji i nalazi se na korak do daljeg plasmana u Ligi Evrope. - Gledao sam utakmicu Holandiji, iskoristićemo je da popričamo sa igračima i da uradimo još jednu analizu pre meča. Imamo taktiku, znako kako igrati protiv Partizana, videće se to sve na terenu. Jedino mogu da kažem da Partizanu neće biti lako u Subotici.

Prvotimac, Janko Tumbasević očekuje težak meč - Partizan je bio u rezultatskoj krizi, ali se vidi da iz nje izlaze. Videli smo da u Evropi igraju veoma dobro. Očekujem težak meč, ali se uzdamo u dobar rad u proteklih nekoliko nedelja. To nam i daje nadu da meč protiv Partizana možemo da završimo povoljnim rezultatom.

Spartak nema većih problema sa povredama. Nedostajaće jedino duže povređeni Mezei i Milić, a svi ostali se nalaze u konkurenciji za tim. 

Na kraju moramo napomenuti da smo zapazili da je u press sali na Gradskom stadionu bila prijatna temperatura. Posle dugi niz godina proradilo je centralno grejanje i uslovi za rad u zimskom periodu su znatno poboljšani u tim prostorijama. 

Predprodaje ulaznica neće biti, one će moći da se kupe na sam dan utakmice. Prodaja će biti organizovana na Gradskom stadionu i počeće u 10h. Na zapadu će biti 2 prodajna mesta, dok će za istok i sever biti jedno kao i za jug. 

Cene ulaznica ostaju nepromenjene kada su u pitanju gostovanja Partizana i Crvene zvezde.

  • zapad: 400 rsd
  • istok: 350 rsd
  • jug: 350 rsd
  • sever: 200 rsd
  • dečija ulaznica: 100 rsd 

 

Tagovi: 
Custom Search