Star Wars to be continued...

Čet, 17.12.2015 - 05:12 -- nikola.tumbas
World premiere of Star Wars
World premiere of Star Wars

Fanovi serijala Star Wars noćas su imali poklon za Božić, Novu godinu ili za šta već. Uglavnom premijera filma je krenula, kako je Gumi, operater, rekao - Krećemo par minuta posle ponoći da baš ne budemo prvi, propraćena glasnim skadiranjem uglavnom mlađe publike, ne računajući nekoliko starijih, bliže šezdesetak godina.

Legenda subotičkih bioskopskih predstava nije bio prisutan, da li zbog 3D ili kasne projekcije nećemo znati.

Tehnologija, dobra oprema, dobra reklama, svetska premijera i eto ga pun bioskop, koliko je to moguće reći, jer sedišta sa strane nisu funkcionalna za ove projekcije,  i očigledan način kako bioskopi mogu da žive.

Kostimografije nije bilo, poneki fan sa majicom (Filip), ali oduševljenje bi suknulo tokom filma, naročito kada su se Han i Čui prvi puta pojavili na platnu. Za starije gledaoce koji su gledali prvi film, pre gotovo ćetrdeset godina, gledajući noćas film, kao da vreme nije teklo, osim što su sami zatečeni da nekako ne izgledaju kao nekada.

Pri izlasku, posle dva sata i petnaest minuta, na zadovoljnim licima ipak se malo ocrtavao umor.

I tako do sledećeg nastavka - kako je to nekada rekao, kao odgovor na pitanje- - Zašto novi nastavak? - poznati komičar i režiser filma Vruća sedla, Mel Brooks:

- In search for more money!!

 

 

Custom Search